Ilustrační foto: Pexels
Babi, ty tady budeš do stovky. Omyl, ženy žijí déle, ale nebude to tak vždy
28. 4. 2022Když je někomu šedesát, kolik let života má před sebou? Je dobré vycházet u těchto propočtů z průměru? Je možné, že se věk dožití bude stále prodlužovat, a protože ženy žijí déle, bude i nadále přibývat vdov?
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
2.5.2022 12:51
22:18 Což o to, také bych si přál, abych začal opravdově „žít“ životem podle sebe a věčným a blaženým a bezbolestným a bez nutnosti mít tělo a přesto si užívat „život“ ve věčné rozkoši vlastně až po smrti bez starostí, které nám přináší naše hmotná existence a berňák. Ale nezdá se mi logické, co píšete – cituji: „Stejně jako nikdo nerozhodoval o mém příchodu na tento svět, nebude rozhodovat ani o mém odchodu.“ Zatím platí, že o vašem příchodu na tento svět rozhodli přece rodiče, pokud to tedy nechcete nechat jen na Bohu, který tím pověřil vaše rodiče a to samé platí o tom, že o vašem odchodu z tohoto světa nemůže rozhodnout nikdo jiný, pokud to zase nenecháte všechno na Bohu, který někoho pověřil, aby vás třeba srazil například pod metro. Pokud se ale zajímáte o teorii paralelních vesmírů, patříte k vyšší společnosti, já do toho taky trochu fušuju, tak pak joóó. Ano - i tak to může být, že je všechno od prvního do posledního okamžiku celého vesmíru nalinkováno dopředu – nyní podle jedné teorie už i pro nekonečně vesmírů i s tím, že tam máme své fyzické i mentální kopie, kde právě taky někdo mlátí do „klábosnice“ a jmenuje se jako já a jen někdy v nějakých uzlových bodech je nám povoleno se vydat jiným směrem. Něco jako kinoautomat na EXPO 67 . . . . . To by mne zajímalo zda se v 786. vesmíru podařilo taky tomu Martinovi č. 786 sehnat taky ty jeho oblíbené sledě v koprové omáčce, které si jdu já dát právě k obědu. :)
Jitka Caklová
29.4.2022 22:18
V této záležitosti mám jasno. Jak už jsem v jiném příspěvku napsala, tělo je jen "oblek" Duše. Stejně jako nikdo nerozhodoval o mém příchodu na tento svět, nebude rozhodovat ani o mém odchodu. Naštěstí vím, že není čeho se bát. Co já vím, třeba ani nesplním plán, se kterým sem moje Duše přišla ♥
Jana Šenbergerová
28.4.2022 18:50
Jsem ráda, že tohle nejsou moje starosti. Budu tu přesně tak dlouho, jak budu. Až budu mít splněno, nebo mě to přestane bavit, tak půjdu bez ohledu na statistiky, nemoci a pandemie. Teoreticky už bych tu vlastně ani neměla být. Oba moji rodiče zemřeli, než dosáhli mého současného věku, zatímco babičky, ač mnoho let sklerotické, žily do devadesátky. Asi zapomněly, že by měly umřít. Ono je totiž všechno trochu jinak, ale ... Škoda mluvit, kde nikdo nechce slyšet.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA