Černohorský Kotor. FOTO: Pixabay
Putováni, památky a moře v Černé Hoře
18. 4. 2022Tento příspěvek volně navazuje na předcházející článek s názvem Naše strastiplná cesta k moři. Jsme v roce 1984, kdy jsme se s manželem poprvé vydali k moři do tehdejší Jugoslávie.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
25.4.2022 17:07
Vlaďko, hezké zážitky. Na nuda pláž jsme nikdy nechodili, ale v Chorvatsku už se běžně chodilo na pláži i do vody bez horní části plavek, takže to jsem byla opálená skoro všude.
Soňa Prachfeldová
21.4.2022 07:35
Tedy to je zážitků, moc se mi to líbilo, na nuda pláži jsem nikdy nebyla, asi bych ostych také překonala.
Irena Drob
19.4.2022 21:02
Díky za připomenutí této krásné země, v r. 2004 jsem viděla téměř všechna místa, o kterých je zmínka v článku. Byly (s kamarádkou) jsme ubytovány v Baru, odkud jsme vyrážely na různá místa. Do Boky Kotorské jsme dopluly lodí, kterou doprovázelo velké množství velkých oranžovohnědých medúz, a nahoru šlapaly po svých, výhled stál za to. Jinak jsme cestovaly taxíky, což bylo jakékoliv auto, které na mávnutí zastavilo. Ve Stari Baru bylo hodně budov zrekonstruováno, atmosféra historického města zůstala. A nezapomenutelný byl pohled z moře na vysoké hory pohoří Rumija.
Alena Tollarová
19.4.2022 12:58
Takové dobrodružné cestování jsem nikdy nezažila a dost mě to mrzí. Čas plyne, vzpomínky zůstanou. Bezvadný cestopis :)
Jan Zelenka
18.4.2022 22:52
Moc pěkné vyprávění. Nudistické pláže mi nikdy nevadily. jasně, že pár čumilů se tak vždy najde, ale je to výjimka. Poprvé jsme s tím setkali na Baltu. Černou horu jsme už nestihli, byť jsem se na ní připravil. Ale zážitkem byl Dubrovník, který jsme navštívili krátce po té hrozné balkánské válce. Část byla ještě poznamenaná srbským bombardováním.
Článek mi přinesl opět trochu středomořské nostalgie.
Daniela Řeřichová
18.4.2022 11:50
Další dobrodružné putování. Na Černou Horu máme také všelijaké vzpomínky, ale s nudou jsi mě pobavila. Mám to podobně jako Blanka, ta volnost bez oděvu je k nezaplacení, ale některé situace jsou příliš intimní. FKK jsme poznali poprvé u Baltu, tam to bylo hodně rozšířené.
Blanka Lazarová
18.4.2022 11:20
Vladko, krásný , čtivý článek. S tou nudou to mám podobně, ale z rozumového hlediska je to úžasné. Jen se nemusím nahá promenádovat a už vůbec si neumím představit sportování na nuda pláži. Ale ta volnost ve vodě a pak třeba mezi skalami trochu stranou od lidí, to je super.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA