Všechny fotografie Věra Ježková
Pražské pasáže III
16. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
16.4.2022 20:06
Věrko, patří ti velký dík, určitě se budu k tvým článkům vracet pro inspiraci k procházkám.
Irena Mertová
16.4.2022 18:30
Hezky jsi nám to nafotila :-). Mně se nejvíc líbí Adria. Také jsem byla zvědava, jak to dopadlo v Akademii věd - tak koukám, že kavárnička je z pasáže pryč.
Dana Puchalská
16.4.2022 18:29
Věrko,děkuju. Některými pasážemi jsem si kdysi zkracovala cesty do práce.
Vladislava Dejmková
16.4.2022 18:28
Líbily se mi všechny články o pražských pasážích. Některé pasáže jsem neznala, jiné jsem si připomněla. Oceňuji i fotografie, tuším, že to není jednoduché nafotit, shromáždit a prezentovat.
Jitka Hašková
16.4.2022 11:39
Vidím, že jsem se unáhlila a napsala poznámku dříve, než jsem si pořádně prohlédla fotky. Omlouvám se.
Jitka Hašková
16.4.2022 11:36
Díky za krásné procházky pasážemi. Jenom doplním v pasáži Olympic sídlí dvě soukromé Vysoké školy v budově pojišťovny, vchody mají z atria. Je to Vysoká škola obchodní a Vysoká škola podnikání. Na VŠO jsem učila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA