Všechny fotografie: Marie Měchurová
Jak jsme vyhráli Neváhej a toč
25. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
25.4.2022 09:56
Maruško, parádní historka! Takové situace nevymyslíš, to je kouzlo nechtěného.
Naděžda Špásová
25.4.2022 09:34
To jste možná měli žádat TV, když jste se to dozvěděli. Moře mám taky ráda, ale klidné. :-)
Anna Potůčková
25.4.2022 09:18
Maruško ijá bych se na toto video moc ráda podívala. Museli se někteří u toho válet smíchy. A o to v tomto pořadu šlo. Myslím že by tento pořad mohl chodit i v dnešní době a zejména v této době, kdy toho smíchu a k smíchu moc není.
Blanka Lazarová
25.4.2022 08:56
Tak nejenom turisti, ale i komparsisti,...... pardon, Mirek měl skoro hlavní roli. Gratuluji. :-)
Maruško, také mám některé zážitky na kazetách a pořád se nemůžu dostat k tomu nechat to nahrát na flash disk. Některé firmy to dělají, ale nesestřihají a je to pořád dost drahé. A ještě jsi mi připomněla jednu dlouhou cestu busem do Španělska brzy po revoluci. To bylo strašný. Ale byli jsme mladí a jinou možnost jsme neměli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA