FOTO: Hana Práglová
Kraslicovník
12. 4. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Ženatová
15.4.2022 08:43
Hani, kraslicovník je nádherný* V mém okolí je vidět také hodně takových výzdob, ale v mé rodné vesničce už tuto tradici mají mnoho let a zdobení se věnují školní děti, které si na výzdobu nosí svoje vlastní výrobky*
Helenka Vambleki
14.4.2022 07:20
Založili jsme pěknou bohumínskou tradici. Zlatodešťový kraslicovník krásně zdobí prostranství před klubovnou. Bohužel, já jsem se nezúčastnila kvůli pobytu v lázních, tak snad příští rok už mi do toho nic nevleze :-)
Zdenka Jírová
13.4.2022 23:37
To je nádherný zvyk. V našem panelákovém domě jedna starší paní se stará dobrovolně o výzdobu společné chodby. Teď už tam máme krásnou kytici s háčkovanými i malovanými vajíčky. Na Vánoce jsou to zase koule a zvonečky. Musím dodat, že je nikdo nekrade ani neničí.
Alena Tollarová
13.4.2022 19:05
Kraslicovník je moc hezký. U nás máme na náměstí ozdobené keříky výrobky dětí z MŠ.
Naděžda Špásová
13.4.2022 11:24
Hanko, máte tam šikovné důchodce a aby ne, když mají šikovnou velitelku jakou jsi ty.
Hana Práglová
12.4.2022 21:15
Aničko, máš pravdu. Za vším je chuť, ochota a radost z toho, že člověk udělá něco hezkého pro potěšení jiných......
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA