Ilustrační foto: Libuše Hvězdová
Koně po úrazech či kočky se selháním ledvin zachrání kmenové buňky. Buněčná terapie na míru se rozvíjí i v Česku
9. 4. 2022Domácí mazlíčci se podobně jako lidé potýkají s chronickými onemocněními, která významně snižují kvalitu jejich života a odsuzují je k nepříliš příjemnému přežívání na lécích s řadou vedlejších účinků.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
12.4.2022 23:24
Škoda, že se nedožiji konečného výsledku , který by se mohl aplikovat lidem. Moc bych ho potřebovala už teď.
Lenka Kočandrlová
9.4.2022 17:25
Když to tak čtu,připadá mi to až neuvěřitelné! Kolik lidí by potřebovalo lékařskou pomoc a nic,a zde se myslí na zvířata optikou toho,že jsou rovna člověku....Měla jsem mazlíčka králici skoro 8 let,zemřela na nějakou nemoc,ale opravdu by mě ani nenapadlo ji nechat léčit,dávat za to hromady peněz,o kolik by jí to prodloužilo život,cítila by se lépe a radostněji? Takhle zkrátka umřela,má krásný hrobeček a myslím na ni každý den. Jinou už nechci.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA