Zmrzlinářka Danuše. FOTO: Poskytnuto z archivu D. Onderkové
Zmrzlinářka Dana si před sedmdesátkou plní své sny – skáče padákem, pilotuje sportovní letadla. A co ještě chystá?
5. 4. 2022Kdyby existovala soutěž o nejoddanější zmrzlinářku Česka, titul by zcela jistě získala Danuše Onderková. Ve stánku v Ostravě - Porubě točí zmrzlinu už desátý rok a za tu dobu si ji oblíbily stovky nadšených malých i velkých fanoušků.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eliška Murasová
15.4.2022 22:00
Dano, tož ať Ti ten let tryskáčem vyjde! Šla jsem kolem, že si jednu nechám natočit, ale už u Duhy asi nejsi, že?
František Matoušek
14.4.2022 17:10
Obdivuji Vás paní Dano. Mám rád akční lidi. My máme v Anglii pravnoučka a rádi bychom si ho pomuchlovali. Vidíme ho 1x ročně. Už mu budou v létě dva roky. Tak přeju vytočit ještě hodně kopečků zmrzliny, a i ten let tím tryskáčem.
Dagmar Bartušková
8.4.2022 19:52
Milá Dano, mám ráda akční lidi, jen tak dál! Ten seskok ti závidím...
Marcela Broumová
7.4.2022 22:56
Danko, povýšila jsi práci zmrzlinářky, díky Tobě se na hodně věcí dívám jinak. Pobyty v Anglii Tě také zajímavě formují. O vztahu k létání nemluvě. Držím Ti pěsti ve všem.
Alena Vávrová
6.4.2022 23:17
Danko, moc Ti fandím a přeji Ti vše potřebné - štěstí, zdraví,elán - abys mohla pokračovat v plnění svých snů ♥ !
Lenka Kočandrlová
6.4.2022 11:48
Líbí se mi,že paní žije takový aktivní život. Pro mne by to nebylo,při seskoku padákem by mě asi kleplo....Taky trčet celý den v práci by mne nebavilo,já se raději uskromním,než bych ještě šla někam do rachoty. Oceňuji paní zmrzlinářku !
Danuše Onderková
6.4.2022 08:38
Všem děkuji za pěkná slova a jsem ráda, že jsem vás mohla poznat na společných akcích, při kterých jsme zažili spoustu legrace.
Helenka Vambleki
6.4.2022 04:54
Ráda čtu rozhovory a tento mě obzvlášť potěšil, když znám oba aktéry osobně. Zmrzlinářka mi nejednou natočila moc dobrou zmrzlinku, a při lízání mě před léty naučila základy používání chytrého telefonu :-) Takže, Danko, přeji ještě hodně elánu a smíchu, protože to k Tobě neodmyslitelně patří! :) :) :)
Hana Práglová
5.4.2022 22:16
Danuš a Honzo, jsem hrozně ráda, že vás znám osobně !!!! Moc děkuji ta super příspěvek!!!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA