Zmrzlinářka Dana si před sedmdesátkou plní své sny – skáče padákem, pilotuje sportovní letadla. A co ještě chystá?
Zmrzlinářka Danuše. FOTO: Poskytnuto z archivu D. Onderkové

Zmrzlinářka Dana si před sedmdesátkou plní své sny – skáče padákem, pilotuje sportovní letadla. A co ještě chystá?

5. 4. 2022

Kdyby existovala soutěž o nejoddanější zmrzlinářku Česka, titul by zcela jistě získala Danuše Onderková. Ve stánku v Ostravě - Porubě točí zmrzlinu už desátý rok a za tu dobu si ji oblíbily stovky nadšených malých i velkých fanoušků.

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 38 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Dano, tož ať Ti ten let tryskáčem vyjde! Šla jsem kolem, že si jednu nechám natočit, ale už u Duhy asi nejsi, že?
František Matoušek
Obdivuji Vás paní Dano. Mám rád akční lidi. My máme v Anglii pravnoučka a rádi bychom si ho pomuchlovali. Vidíme ho 1x ročně. Už mu budou v létě dva roky. Tak přeju vytočit ještě hodně kopečků zmrzliny, a i ten let tím tryskáčem.
Dagmar Bartušková
Milá Dano, mám ráda akční lidi, jen tak dál! Ten seskok ti závidím...
Libuše Křapová
Tak ještě hodně splněných přání, Zmrzlinko :-)
Marcela Broumová
Danko, povýšila jsi práci zmrzlinářky, díky Tobě se na hodně věcí dívám jinak. Pobyty v Anglii Tě také zajímavě formují. O vztahu k létání nemluvě. Držím Ti pěsti ve všem.
Alena Vávrová
Danko, moc Ti fandím a přeji Ti vše potřebné - štěstí, zdraví,elán - abys mohla pokračovat v plnění svých snů ♥ !
Lenka Kočandrlová
Líbí se mi,že paní žije takový aktivní život. Pro mne by to nebylo,při seskoku padákem by mě asi kleplo....Taky trčet celý den v práci by mne nebavilo,já se raději uskromním,než bych ještě šla někam do rachoty. Oceňuji paní zmrzlinářku !
Danuše Onderková
Všem děkuji za pěkná slova a jsem ráda, že jsem vás mohla poznat na společných akcích, při kterých jsme zažili spoustu legrace.
Helenka Vambleki
Ráda čtu rozhovory a tento mě obzvlášť potěšil, když znám oba aktéry osobně. Zmrzlinářka mi nejednou natočila moc dobrou zmrzlinku, a při lízání mě před léty naučila základy používání chytrého telefonu :-) Takže, Danko, přeji ještě hodně elánu a smíchu, protože to k Tobě neodmyslitelně patří! :) :) :)
Hana Práglová
Danuš a Honzo, jsem hrozně ráda, že vás znám osobně !!!! Moc děkuji ta super příspěvek!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%