Zmrzlinářka Dana si před sedmdesátkou plní své sny – skáče padákem, pilotuje sportovní letadla. A co ještě chystá?
Zmrzlinářka Danuše. FOTO: Poskytnuto z archivu D. Onderkové

Zmrzlinářka Dana si před sedmdesátkou plní své sny – skáče padákem, pilotuje sportovní letadla. A co ještě chystá?

5. 4. 2022

Kdyby existovala soutěž o nejoddanější zmrzlinářku Česka, titul by zcela jistě získala Danuše Onderková. Ve stánku v Ostravě - Porubě točí zmrzlinu už desátý rok a za tu dobu si ji oblíbily stovky nadšených malých i velkých fanoušků.

aktivní senioři rozhovor
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 38 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Danuško, pohodářko, přeji Ti další splněné sny a stále potkávání se starými známými milovníky Tvé vynikající zmrzliny s růžičkami. Honzovi děkuji za tento rozhovor a jsem moc ráda, že se už několik let mohu osobně přátelit s touto milou íčkařkou.
Dana Kolářová
♥ Dani, hodně elánu do plnění všech snů, k tomu plnou nůši zdraví a přehršel optimismu. PS A počasí jak ze žurnálu. ♥
Marie Měchurová
Danuše, velký obdiv!! Jsi statečná a obdivuhodná holka.
Jitka Chodorová
Dano, přeji hodně zmrzlinových kornoutů, také seskoky odkudkoliv, k tomu pevné zdraví a spokojenost. Honzovi děkuji za pěkný článek, já se osobně z lidmi z íčka z různých důvodů nepotkávám, a docela mě to mrzí. Díky.
Naděžda Špásová
Danko, máš můj obdiv, sedět celý den ve stánku, to bych určitě nedala. Věřím, že za tu dobu už máš své štamgasty, viď. Přeji ti bezproblémové kupující, já miluju točenou vanilkovou. Už jsem si ji tuhle dala ve městě.
Jitka Hašková
Danuše jsi úžasná. Vzpomínám na článek, který jsi napsala a s radostí jsem si ho přečetla. Přeji ti ještě hodně dalších let ve zdraví, abys si mohla užívat života, vnoučat a rozdávat radost.
Danuše Onderková
Diky za pěkná a milá slova, věřím, že kdyby se dalo letět do vesmíru, jak píšete tak by to byl další sen.
Hana Čadová
Danuše, tandemový seskok je zážitek. Ještě by to chtělo let stihačkou. Také paráda.
Anna Potůčková
Když jsem si tento moc hezký rozhovor četla, hned mě napadla myšlenka, že Dana by se jistě pustila i do vesmíru. Dana je prostě živel a je to moc dobře. Rozhovor s osobou, kterou osobně znám je skvělý a Honzovi patří za něj velký dík. A zmrzlinu mám hodně ráda a určitě bych na ni za Danou chodila, kdybych žila v Ostravě. Dano přeji Ti spoustu zdraví, elánu a také splněných snů a přání!
Jarmila Komberec Jakubcová
Milá Dano zdravím tě z Plzně a jsem ráda, že jsem měla tu čest tě osobně poznat. Přeji ti hodně zdraví a vitalitu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%