Všechny fotografie: Alena Tollarová
Tip na výlet - Pillnitzská kamélie
5. 4. 2022Únor je měsíc, ohlašující, že zima už má namále a na svět se ze země tlačí za světlem první květy. Mezi těmi nejprvnějšími jsou kromě sněženek, talovínů a bledulí i krokusy. Krokusy má na zahrádce skoro každý a větší plochy krokusů jsou i v různých parcích.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
7.4.2022 13:54
To je krása díky za tip na výlet, jak dlouho kvete? To už asi letos nestihnu.
Hana Polednová
6.4.2022 13:24
Álo, ráda jsem se s Tebou prošla krásným zámeckým areálem na fotkách a děkuji, že ses s námi podělila o tento hezký výlet.
Blanka Lazarová
6.4.2022 08:08
Moc hezké, škoda jen, že to mám daleko. Pěkný areál, prohlédla jsem si ho aspoň na mapě. Dík za procházku.
Helena Přibilová
5.4.2022 20:47
Děkuji za další krásnou fotogalerii, tentokráte ze zámeckého areálu v Pillnitz. Připomněla jste mi návštěvu tohoto malebného místa, kdy jsem před lety poznávala nádherné okolí Drážďan.
Jana Šenbergerová
5.4.2022 18:48
Nádhera! Když se podívám z okna, ani se mi věřit nechce, že už je opravdu jaro a někde dokonce nejen ve skleníku, ale i venku.
Anna Potůčková
5.4.2022 16:32
Hezký článek, ale především nádherné fotky. Já si asi před měsícem dovezla kamélii z výstvavy v Kroměříži a zatím se jí daří. Rostou na ní nové výhonky, které jsou krásně zelené. Tak uvidíme, zda vydrží v naší domácnosti do příštího jara. Pokud ano, tak snad bude vyhráno.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA