Všechny fotografie: Alena Tollarová
Tip na výlet - Pillnitzská kamélie
5. 4. 2022Únor je měsíc, ohlašující, že zima už má namále a na svět se ze země tlačí za světlem první květy. Mezi těmi nejprvnějšími jsou kromě sněženek, talovínů a bledulí i krokusy. Krokusy má na zahrádce skoro každý a větší plochy krokusů jsou i v různých parcích.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
5.4.2022 14:18
Sice to od nás není daleko, ale mám ještě spoustu míst, kam bych se chtěla podívat tady u nás. Fotky jsou moc pěkné. :-)
Eva Mužíková
5.4.2022 14:15
Krása sama, kamélie obdivuji u nás v botanické zahradě. Pohled na Tojí fotogalerii jako celek, to je jako nádherná kytice.
Vladislava Dejmková
5.4.2022 13:04
Zajímavý článek. Mám letos takový malý plán vyrazit si na 3 dny do Drážďan. Takže je to pro mě zajímavá inspirace.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.4.2022 12:04
Mám moc ráda květy kamélií, bohužel nedaří se mi je pěstovat.
Daniela Řeřichová
5.4.2022 11:33
Děkuji za možnost navštívit Pillnitz i s průvodcem a super fotogalerií, navíc zadarmo z pohodlí domova. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA