FOTO: z archivu Vladislavy Dejmkové
Naše strastiplná cesta k moři
7. 4. 2022Rok 1984 byl v mém životě opravdu bohatý na události. A jednou z nich bylo i to, že jsem v tomto roce poprvé ve svém životě okusila slanou vodu moře. Zkusím vám o tom nějak stručně povyprávět, i když tenhle rok našeho života by možná vydal i na nějakou knížku.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
10.4.2022 09:15
Paní Vlaďko, děkuji za hezký vzpomínkový článek. Věřím, že po tak strastiplné cestě, kterou popisujete, se stal Váš první pobyt u moře nezapomenutelným. Já jsem Černou Horu navštívila až v roce 2010 a její pobřeží považuji za jedno z nejkrásnějších v Evropě. Ovšem způsob cestování se během uplynulých desetiletí zcela změnil.
Marie Měchurová
9.4.2022 13:46
Hezké vzpomínky na moře. Procestovali jsme autobusem skoro celou Evropu. Bylo to prima, večer jsme u videa usnuli a ráno už jsme byli stovky km od domova. Jsem asi divná, v letadle a autě se bojím.
Soňa Prachfeldová
9.4.2022 07:34
Strastiplná cesta, dobro došli. Taková cesta by mě také odrovnala. Ale ten cíl stál za to.
Daniela Řeřichová
8.4.2022 09:36
Konec dobrý, všechno dobré. Moře je opravdu láska na celý život. Fascinuje mě, jak si pamatuješ detaily. Já jsem byla jako navigátor úplně neschopná.
Dana Puchalská
8.4.2022 08:38
Vlaďko, to se Ti nedivím, že jsi na cestování k vysněnému moři ani po letech nezapomněla. Byl to skutečně "nářez". Děkuju za hezké čtení a ještě chci dodat, že Ti to doopravdy seklo. :-)
Jan Zelenka
7.4.2022 09:44
Směrodatný je vždy závěr. Hlavně, že se vám to vydařilo. Naše první cesta počátkem osmdesátých let byla do NDR na Balt. V řízení jsme se se ženou střídali, dovolená byla skvělá a stihli jsme si ještě prohlédnout Berlín.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA