Naše strastiplná cesta k moři
FOTO: z archivu Vladislavy Dejmkové

Naše strastiplná cesta k moři

7. 4. 2022

Rok 1984 byl v mém životě opravdu bohatý na události. A jednou z nich bylo i to, že jsem v tomto roce poprvé ve svém životě okusila slanou vodu moře. Zkusím vám o tom nějak stručně povyprávět, i když tenhle rok našeho života by možná vydal i na nějakou knížku.

cestování dovolená Jarní soutěžení 2022
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Jurečková
Napínavé vyprávění s dobrým koncem. Foto v úvodu překrásné.
Helena Přibilová
Paní Vlaďko, děkuji za hezký vzpomínkový článek. Věřím, že po tak strastiplné cestě, kterou popisujete, se stal Váš první pobyt u moře nezapomenutelným. Já jsem Černou Horu navštívila až v roce 2010 a její pobřeží považuji za jedno z nejkrásnějších v Evropě. Ovšem způsob cestování se během uplynulých desetiletí zcela změnil.
Marie Měchurová
Hezké vzpomínky na moře. Procestovali jsme autobusem skoro celou Evropu. Bylo to prima, večer jsme u videa usnuli a ráno už jsme byli stovky km od domova. Jsem asi divná, v letadle a autě se bojím.
Soňa Prachfeldová
Strastiplná cesta, dobro došli. Taková cesta by mě také odrovnala. Ale ten cíl stál za to.
Daniela Řeřichová
Konec dobrý, všechno dobré. Moře je opravdu láska na celý život. Fascinuje mě, jak si pamatuješ detaily. Já jsem byla jako navigátor úplně neschopná.
Vladislava Dejmková
Dík Dano, za mlada to bývalo opravdu lepší.
Dana Puchalská
Vlaďko, to se Ti nedivím, že jsi na cestování k vysněnému moři ani po letech nezapomněla. Byl to skutečně "nářez". Děkuju za hezké čtení a ještě chci dodat, že Ti to doopravdy seklo. :-)
Eva Mužíková
Velice poutavý cestopis Vlaďko. Hlavně že konec byl dobrý.
Jan Zelenka
Směrodatný je vždy závěr. Hlavně, že se vám to vydařilo. Naše první cesta počátkem osmdesátých let byla do NDR na Balt. V řízení jsme se se ženou střídali, dovolená byla skvělá a stihli jsme si ještě prohlédnout Berlín.
Alena Velková
To tedy byla anabáze :-))

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%