Cesta k moři
FOTO: Alena Velková

Cesta k moři

5. 4. 2022

Když se řekne léto, určitě si všichni představíme velké prázdniny a dovolenou. A co může být lepšího než trávit dovolenou s dětmi u moře?

dovolená Chorvatsko Jarní soutěžení 2022
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Blanka Lazarová
Aleno, jak já ti rozumím. Navigovat manžela byl pro mě vrchol mého řidičského umění, ale samozřejmě nedoceněného. Moc hezky jsi to napsala a vyloudila mi úsměv na rtech. Díky. :-)
Soňa Prachfeldová
Alenko rodinné dovolené jsou někdy vyčerpávající. Na mě bylo jet autem, dorazit dobře, postarat se o tři chlapy, že jsem si kolikrát řekla, jak je krásně doma. Ty společné dovolené i se zmatky byl i tak pěkné a nezapomenutelné.
Eva Mužíková
Opět jeden povedený článek, tak jak to u Tebe Aleno bývá už pravidlem.
Jan Zelenka
Se ženou jsme najezdili po Středomoří tisíce kilometrů. Ať už naším autem, nebo půjčeným na ostrovech. Moje žena byla skvělá řidička, střídali jsme se. Itinerář cesty jsem vždy dělal sám, dokonce jsem si dělal i svého průvodce, abych byl v obraze, vytiskl jsem si ho ho knihy a svázal do desek. Vázat knihy umím. Dokonce v Jeruzalémě si tuto moji knihu půjčila i naše průvodkyně,, aby se poučila. Na cesty jsem jezdili většinou po sezóně, kdy byly silnice volnější, moře pořád teplé a ceny ubytování nižší.
Naděžda Špásová
Aleno, obdivuji tvou trpělivost, tohle bych fakt nedala, vybouchla bych jak papiňák. U moře jsme byli s dětmi jen jednou, bylo to po revoluci a na tři dny. Ale v Rimini jsme spali u moře a koupání jsme stihli taky. Pak už nic. Moc pěkně jsi to napsala, vždycky se pobavím.
Vladislava Dejmková
Jsem také věčný navigator na trase. Píšu o tom v článku Naše strastiplná cesta k moři, který čeká na zveřejnění. Je na velmi podobné téma.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%