Proč (někteří) muži milují polévky?
FOTO: Vladislava Dejmková

Proč (někteří) muži milují polévky?

5. 4. 2022

Tato otázka mě napadá skoro vždy v okamžiku, když je potřeba doma uvařit novou polévku. Aby nedošlo hned na začátku k nedorozumnění, podotýkám, že vařím ráda a vařím prakticky denně. Ale všeho moc škodí. Ráda dělám i jiné věci.

gastronomie
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Kopecká
Mám ráda skoro všechny polívky...Můj táta mohl polévku snídat, obědvat i večeřet. Jsem na tom podobně.
Jana Geryková
Také vařím polévku zásadně ve velkém hrnci. Ćást horké polévky dám do sklenic ,zatáhnu víčkem a dám po vychlazení do lednice. Mám tak rezervu ,kdy není čas vařit. Ušetřím místo v mrazáku
Alena Velková
Smekám!
Vladislava Dejmková
Do té kopřivové také občas něco přidám. Na másle osmažené houstičky nebo kostičky chleba. Nebo se dá přidat i hrubě nastrouhaná a na másle teochu orestovaná mrkev. Zkrátka obměňuji podle chuti, možností i nálady.
Dana Puchalská
Moc hezký článek o polévkách. Děkuju za inspiraci. U nás se jedí polévky taky často.
Elena Valeriánová
Vlaďko, jste si jistá, že jste tento článek psala o sobě? Ve Vašich slovech se prostě vidím i s tou neschopností naučit manžela uvařit alespoň tu česnečku. :-) Kopřivovou polévku jsem vařila minulé jaro, díky za připomenutí, jen si pamatuji, že jsem na másle opekla malé kostičky brambor a byla z toho vložka do polévky. Tak ať nám i dále chutná!
Miloslava Richterová
Moc pěkné, není dobrý oběd bez polévky :-)
Alena Tollarová
Ten můj taky polévky miluje, často ho vidím stát rovnou u sporáku se lžicí nad hrncem s polévkou ... Musím dodat, že vývary vaří zásadně on, rád a ve velkém. Dává pak silný vývar do krabiček, zmrzlé vyklopí a v rámci "redukce" zabalí do fólie. Takto jednotlivé porce čekají v mrazáku na svůj den. Kromě toho ještě suší polévkovou zeleninu, takže polévka je pak hotová nato šup. Jen se zavaří domácí nudle.
Anna Potůčková
Hezký článek o polévkách. Je až neuvěřitelné, jak dlouhý článek na téma POLÉVKA se dá napsat. Mám ráda husté polévky zasmažené, sním i vývary s játrovými či masovými knedlíčky a moc mě chutná vývar s kapáním - a ten musí být hustý. Na Vánoce to u nás nejde bez houbové polévky.
Margita Melegova
Uz v otazkach jsem psala ze polevka je grunt a tak to zustane, jen na koprivy bych musela nekam za Prahu, driv jsem je mela v rohu zahrady. Dcera az dnes kdyz kluci rostou pochopila ze polevka je zaklad, ktery ma vsechno od vitaminu, pres bilkoviny az po vlakninu, tesi mne to protoze zustane zachovan zpusob vareni pro dalsi generaci a vnuci si to odnesou do zivota jen aby nasli spravne partnerky - kucharky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%