Taťána Brzobohatá. FOTO: Nadace Krása pomoci
Hledáme inspirativní osobnost
29. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
1.4.2022 14:12
Já též a možná by mohl nominovat Hanku jako spolek i Bohumínský klub seniorů
Elena Valeriánová
30.3.2022 13:48
Dobrý den, tak jsem to udělala a formulář s nominací Hanky Práglové jsem vyplnila. Použila jsem ke zdůvodnění článek z www.i60.cz https://www.i60.cz/clanek/detail/25512/psychika-obcas-byva-na-bodu-mrazu-ale-vydrzime-rika-sefka-bohuminskeho-klubu-senioru-hana-praglova
Kateřina Toholová
30.3.2022 06:38
Dobrý den, pan Pierre Richard byl první držitelem ceny, bylo to před pěti lety, kdy ještě nebyla daná takto striktní pravidla :-) Určitě, prosím, paní Práglovou nominujte na formuláři v článku :)
Elena Valeriánová
29.3.2022 13:45
Přečetla jsem si pozorně tento článek, protože hned mě napadla naše Hanka Práglová. Podmínky splňuje (má více jak 7o let, je občan ČR), inspirativní je víc než dost, aktivní a k aktivitám podněcuje celý Bohumín. A pak jsem se podívala na laureáty a hned u prvního jsem si řekla a safra, Pierre Richard to je Čech jak poleno. Myslím, že se laureáti vybírají z jiných vrstev než jsou ty naše.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA