Expedice Kozmické ptačí louky
Všechny fotografie: Elena Valeriánová

Expedice Kozmické ptačí louky

28. 3. 2022
cestování fotografování příroda
Hodnocení:
(5.1 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
To tedy byly nádherné výlety! Díky za zajímavé povídání a hlavně za parádní fotky. Kaple s prosklenou střechou je úžasná! A toho života na Komických lukách! Ráj pro fotografy a všechny milovníky přírody. :-)
Jitka Hašková
Díky za zajímavou historii a překrásné fotky.
Naděžda Špásová
Tak tam se nikdy nepodívám. Fotky jsou super, jak jinak. Určitě to byl hezky výlet.
Eva Mužíková
Eleno, já marně hledám slova, která by dokázala vyjádřit mé nadšení. Jdu se kouknout ještě jednou, abych si vše vychutnala.
Vladislava Dejmková
Krásné fotky, krásná příroda. Važme si toho!
Krejcar Stanislav
Česká příroda je krásna v každé roční době. A to ta příroda pro luftáky tak i pro zahrádkáře a farmáře. Kdo se umí v přírodě chovat a respektovat dokáže vidět ledasco. Zajíčky březnáčky i kočky tulačky daleko od obydlí. A to i umění obhospodařovaní přírody tak aby měl člověk nejen pro co koukat ale i mít co do hrnce.
Marie Měchurová
Eleno, Ty jsi takový íčkařský ornitolog. Konkuruje Ti jen Alena T. Já nevím, jak to děvčata děláte, přede mnou všichni ptáci prchají, vlastně ulétají. Opět krásná fotoreportáž.
Alena Tollarová
To je krása, při prohlížení fotek ani nedýchám. Vybrala jsi pro výlet skvělý den a ve spojení s Tvým foto očkem a pevnou rukou to nemá chybu. A já si v duchu říkám, vezmi mě příště s sebou :)
Anna Potůčková
Tak takový výlet by se mě také strašně moc líbil. Já sama vodní plochy miluji, tam je nejvíce živo. Dík za článek a skvělé fotky!
Jana Šenbergerová
Eleno, od Horního přes Dolní Údolí až ke Kozmickým loukám je to jedna velká krása. Už se těším, až tam budeš fotit příště. Zdravím i odpočívajícího Honzu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%