Ilustrační foto: Ingimage
Příliš tlustá vnoučata. Problémy s dětskou obezitou rok od roku narůstají
11. 4. 2022Děti ztloustly a zlenivěly. Čím dál více lékařů, učitelů, trenérů či vedoucích různých kroužků mluví o tom, že pandemie covidu se nyní v plné síle projevila na tom, jak se děti chovají a jak vypadají. Je to velké téma i v mnoha rodinách.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Gebauerová
12.4.2022 15:56
Nejen malo pohybu, ale predevsim strasna strava. Vidavam vokoli maminky, ktere misto vareni nakupuji ve fastfoidech, pizzeriich, deti misto skolniho obeda jdou do Mekace, neznaji pomalu vodu, jen colu a sladke limonady, desetileti uz piji energo drinky. A je to videt i na dovolenych, kde jsou svedske stoly. Jedi jen hranolky,
Eva Kopecká
11.4.2022 17:24
Když jsem chodila na zájmový kroužek mimo naše město, jela jsem někdy 16 km na kole tam a zpět. Cestou jsem potkala holky o generaci a něco mladší. Čekaly na bus. Ony ten kilometr a něco pěšky nešly. Já se kácela z kola, když jsem je viděla a ony skoro z té lavičky, kde čekaly. No je to 15 let. Jejich a moje kondice, nebe a dudy. Tenkrát teda.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA