Soutěže pro čtenáře portálu i60: "Já a moře", nové "Do stovky", "Moje zahrada" a "Jarní trilogie" pro fotografy
Ilustrační foto: Ingimage

Soutěže pro čtenáře portálu i60: "Já a moře", nové "Do stovky", "Moje zahrada" a "Jarní trilogie" pro fotografy

1. 4. 2022

V posledních týdnech se zdá, že žijeme v době, která nic radostného nepřináší. Právě vzpomínky na hezké chvíle a krásná místa mohou být způsobem, jak si v ní zachovat odstup od smutných zpráv a  jak se pokusit věřit, že svět se opět vrátí do doby, kdy na něm bylo dobře.

čtenáři soutěž
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Jak já se těším to si dovede každý,kdo mne zná ,představit.
Hana Polednová
Děkuji a těším se na zajímavé příspěvky íčkařů.
Marie Ženatová
Díky moc za zajímavá témata*
Věra Ježková
Tentokrát se nejspíš nezapojím. O sobě a moři bych napsala asi v jednom odstavci, zahrádku nemám, fotografka jsem nevášnivá a na stovku už mi neslouží zdraví. Na příspěvky ostatních se budu těšit.
Jana Šenbergerová
Tentokrát si určitě každý najde to své, co ho těší nejvíce. A výhry jsou také lákavé, tak šup šup do práce. I když mě zatím práce neláká, možná dám lenoře padáka.
Jana Vargová
Moje předtucha mě nezklamala! Díky za témata. Protože nemám zahrádku, snad nebude vadit povídání o jednom květináči?
Anna Potůčková
Moře se mě netýká, u něj jsem nikdy nebyla, moje zahrádka také ne - k ní jsme se zatím ještě kvůli neustálé rekonstrukci a zvelebování domku nedostali a tak zbývá jen fotografická soutěž "Jarní trilogie". Ale těším se na soutěžní příspěvky
Jaroslava Handlová
Zase máme co dělat ***** :-) Oblíbená témata, díky. Bude jistě i fajn počteníčko a koukáníčko.
Hana Práglová
Zase se máme nač těšit.. Děkuji.
Soňa Prachfeldová
Máme široký výběr , děkuji, těším se :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%