Hradecké vycházky - za architekturou posledních padesáti let
autorka

Hradecké vycházky - za architekturou posledních padesáti let

14. 3. 2022
města a obce
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Hošková
Díky za skvělý popis mně známých i neznámých budov. Hradec je krásné město. Naštěstí je ten Aupark s dotyčnou křižovatkou hned u nádraží a nehyzdí centrum města. To se o naší krabici zvané Palác Pardubice říct nedá.
Jarmila Komberec Jakubcová
V Hradci jsem byla několikrát, ale pouze služebně a děkuji za přiblížení nových budov.
Hana Polednová
Vlaďko, prošla jsem si s Tebou hezky město, které neznám. Zajímavý článek o Tvém městě.
Helena Přibilová
Paní Vlaďko, děkuji za další velmi zajímavý a pečlivě zpracovaný článek o vašem krásném městě.
Jitka Hašková
Děkuji za velmi zajímavé seznámení s novou výstavbou v Hradci Králové. Moc se mi líbí. Byla jsem někdy v 80. letech na školení. V posledních letech jsem zaznamenala nový autobusový terminál při cestě z Pece do Prahy.
Alena Vávrová
Hradec Králové je odjakživa moje oblíbené město, architektura mě zajímá, proto se mi tento průvodce po architektonicky zajímavých objektech moc líbí. Asi nejdéle z té moderny znám právě hotel Černigov, protože mým prvním cílem bývalo HN, proti kterému stojí. A také proto, že v něm léta pracovala moje bývalá sousedka ;-) . Když jsem se kdysi poprvé sama vydala do Orlických hor, ohromil mne autobusový terminál. Bohužel tady u nás zrušili dálk. autobus. spojení s HK, tak už jsem jej několik let nepoužila. Díky za sdílení informací a pěkných fotografií.
Eva Mužíková
Vlaďko, Tvé propracované články nemají chybu. Skoro všechny budovy znám, v Gernigově jsem byla asi dvakrát na obědě. Děkuji za připomenutí.
Anna Potůčková
Moc hezký a dlouhý článek, na který jsem si musela udělat čas a uvařit k němu kávu. Nikdy jsem tam nebyla, ale manžel tam má nějakou rodinu. A z této rodiny dokonce před mnoha lety soutěžila v soutěži MISS od jeho bratrance dcera, která tehdy skončila tuším na 6tém nebo 8mém místě. Bratranec však už nežije a o jeho dcerách už nic nevíme.
Alena Tollarová
Odklikla jsem Vložit a v tu ránu jsem si uvědomila, že poslední věta patří do jiného města, omlouvám se :)
Alena Tollarová
Vlaďko, děkuji za Tvé příspěvky o "tvém" městě. Nejsem sice úplný fanda moderny, ale uznávám, že vývoj musí jít stále kupředu ve všem, tedy i v architektuře. A všechno má něco do sebe. U popisu terminálu jsem si vybavila, jak jsem při loňském výletě vystoupila z vlaku, pustila se chodbou a na světlo boží vylezla úplně jinde, než jsem měla. :)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%