
Ilustrační foto: Pixabay
Mám ráda kuchařské knihy - LXX. díl
16. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
18.3.2022 13:33
Dano, díky, konečně něco pro mne. Ryby naše rodina miluje na všechny způsoby, nejčastěji dělám lososa, štiku a pstruha, když je ouvej, na mrazáku vždy filety z tresky...V létě na chalupě soused má rybník a grilujeme o stošest.
Vladislava Dejmková
17.3.2022 06:11
Recept treska po dalmatinsku už dlouho dělám. Když byly děti malé, byl to náš nejoblíbenější způsob přípravy ryby. Shodou okolností jsem ji dělala i včera. Se šťouchaným bramborem.
Helena Přibilová
16.3.2022 21:05
Mně i manželovi velmi chutnají ryby (zejména mořské), a tak je často připravuji.
Margita Melegova
16.3.2022 20:37
Mnam, beru ryby vseho druhu, kosti mi nevadi jen ta cena, to ale neni duvod abych je nekupovala. Upozornuji ze jsem vitez u rodinneho pojidani ryb, moje druhe ja se nimra v jidle, hleda kazdou kosticku za ja uz jen zavistive koukam na jeho talir. Drive jsem objednavala velka baleni ruznych druhu ryb mrazenych na mori z Bonfoodu, dnes uz mam jen jeden mrazak na vsechno a jahody s rybi vuni neni to prave.
Věra Ježková
16.3.2022 14:44
„Tyhle ryby neměly by maso míti samou kost …“. Ryby mám moc ráda, ale kosti mi při jejich konzumaci vadí. Takže si dělám filé, tuňáka z konzervy s rýží nebo s cottagem, občas sním o samotě uzenou makrelu či si dopřeju (s někým) lososa. Prima recepty. :-)
Naděžda Špásová
16.3.2022 13:56
Ryby občas taky máme, většinou je to kapr, kterého od někoho dostaneme, dělám ho zapečeného na bylinkách. Jinak ryby kvůli kostem moc nemusím.
Eva Mužíková
16.3.2022 08:39
Pstruha a pořádně velkého občas dostanu od známého, který má v suterenu domu bazén. Tam chová pstruhy už řadu let, jsou luxusní. Tak už mám díky Tobě nový recept, nejen klasika pstruh na másle.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA