V Brandýse mě nečekal medvěd, ale tvorové z ptačí říše
Všechny fotografie: Julie Vargová

V Brandýse mě nečekal medvěd, ale tvorové z ptačí říše

12. 3. 2022

Nebyli jsme jediní, kteří si jarní sluníčko nechtěli užívat jen na balkóně, proto jsme se den po svátku žen vydali do Brandýsa nad Labem. Já měla naplánavou procházku městem, manžel zase trénink na golfovém hřišti nedalo Staré Boleslavi.

cestování Můj příběh Tip na výlet
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Hezké a vtipné :-)
Dana Puchalská
Ano, Brandýs nad Labem je skutečně zajímavé místo. A teď počítám,kdy jsem t byla naposledy. Jejda,to.je ale let....díky za pěknou fotodokumentaci.
Jitka Hašková
Díky za zajímavý článek a krásnou fotoprocházku Brandýsem.
Vladislava Dejmková
Pěkná procházka po městě, kde jsem ještě nikdy nebyla. Jen to Labe tam teče od nás.
Věra Ježková
Ráda jsem se s vámi vrátila do města mých studií. Loni jsem si udělala samostatný výlet do Staré Boleslavi. O Brandýse mám také článek: https://www.i60.cz/clanek/detail/20130/tip-na-vylet-jezdil-tam-uz-rudolf-ii

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

19%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%