Všechny fotografie: Alena Tollarová
Sváteční výlet Českým středohořím
11. 3. 2022Letošní 8. březen - svátek Mezinárodního dne žen, připadl na úterý. A toto konkrétní úterý si pro náš sváteční den připravilo i sváteční předjarní počasí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
11.3.2022 16:31
Musím se zase opakovat, že České středohoří je nádherný a zajímavé kraj. Když nám jej naservíruješ svými krásnými fotografiemi, co dodat.
Jana Šenbergerová
11.3.2022 14:30
Tentokrát jsem si nejdříve prohlédla fotografie a nestačila se divit, jakou máš fyzičku. Takový lán světa na jediné procházce! Pak jsem si přečetla jako vždy moc hezké povídání. Moc hezký dárek jsi dostala k svátku. Díky za to, že jsem z něho také něco měla. Tímto vás oba srdečně zdravím.♥
Hana Polednová
11.3.2022 13:32
Alenko, sváteční den, sváteční počasí a sváteční výlet. Nádhera, prošla jsem se s Tebou díky fotkám. Ale ty nepotřebuješ mít zapsán v kalendáři jakýkoliv sváteční nebo významný den, pro Tebe je každý výlet sváteční. Přeji Ti hodně dalších takových krásných zážitků na výletech, se kterými se s námi podělíš.
Marie Novotná
11.3.2022 13:03
Vzpomínka na toulání s Tebou a Zbyňkem. Ta krása středohoří,zachycená na fotkách je kouzelná ,. Děkuji za článek
Dana Puchalská
11.3.2022 12:53
Álo, děkuju za perfektně zdokumentovanou procházku. A možná se Ty, jako znalkyně Bořeně
pousměješ tomu,co mi Bořen' připomíná. Nějakou ,,stolovou horu" v zámoří ,ale s malou čepičkou. Jo jo,Tvoje výlety jsou pokaždé na 1 s *.
Alena Vávrová
11.3.2022 11:41
Ali, jak jinak, opět p-a-r-á-d-a ! Ten kraj Středohoří je tak malebný a Ty už se tam vyznáš, tak víš, kde pro krásný záběr zastavit a kam vylézt. Díky a Zbyňkovi pozdrav a poklona ♥ .
Naděžda Špásová
11.3.2022 10:31
Neplánovaný výlet je nejlepší. Názvy vesnic jsem nikdy neslyšela, ale Bořeň znám, jezdíme kolem do Vroutku. Taky je v našem výletním plánu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA