
Ilustrační foto: Pixabay
Jak si doma vypěstovat svůj zázvor. Přelom zimy a jara je nejvhodnější na zasazení oddenku
12. 3. 2022Zázvor je už po staletí považován za všelék. Je bohatým zdrojem vitamínů, minerálů a spousty dalších prospěšných látek. Ostrou chuť zázvoru způsobují gingorely, které mají rozsáhlé léčivé účinky.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
13.3.2022 08:47
Loni jsem to zkusila, ale nepovedlo se. Použila jsem hezký oddenek koupený v obchodě. Byl čerstvý s mnoha pupeny, které skoro rašily. Asi se mu na našem balkoně nelíbilo. Možná se o to ještě někdy pokusím. Cena v obchodě je docela vysoká za něco, co mohu zvládnout sama.
Jitka Hašková
12.3.2022 10:37
To bych ráda zkusila, ale nevím, ke získat oddenek zázvoru. Mám lodžii na jih, tak by se mu tam mohlo dařit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA