Všechny fotografie: Vladislava Dejmková
Zase o jídle - tentokrát hezky česky
7. 3. 2022Jídlo je docela vděčné téma. Aspoň u nás doma. Připravuji ho denně a protože nemám ráda stereotypy, občas vyzkouším i něco nového.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
10.3.2022 13:38
Z vybraných jídel v tomto článku dělám tak 2-3 krát za rok Špekové knedlíky se zelím, které s manželem milujeme. Vždy si na nich pochutnáme. Doporučuji všem!!!!
Jana Šenbergerová
8.3.2022 19:04
Tak podle receptu hrníčkový makovec už jsem upekla makový věnec. Moc nám chutná. Zítra dám na FD fotku pro představu.
Eva Mužíková
8.3.2022 09:04
Vlaďko, šišky s mákem jsem měla v pondělí. Obdivuji Tvé propracované články doplněné fotografiemi, musí to stát hodně času. Dala bych si m.j. tu polévku s kapustičkami.
Helena Přibilová
7.3.2022 20:29
Paní Vlaďko, při pohledu na úvodní fotografii k Vašemu článku jsem hned dostala chuť na nudle s mákem - jídlo, které mi připomnělo moje dětství.:))
Jana Šenbergerová
7.3.2022 17:51
Už jsem se rozhodla. Zítra upeču hrníčkový makovec. Mám všechny suroviny, včetně brusinek, ale těch je mi do pečení líto, dám rozinky v rumu. Bude ke kafi. Už se těším na tu dobrotu i pochvalu za ni. :-)
Daniela Řeřichová
7.3.2022 12:48
Jejda, Vlaďko, na tvých skvělých fotografiích vše vypadá skvostně, ale co je za tím práce!!!! Pozvat bych se nechala, ale já sama asi nic...:-)
Naděžda Špásová
7.3.2022 09:57
Bez mučení se přiznám, že kromě makovce a ryby bych nepozřela nic. Nudle s mákem nesnáším od školky. Ostatním přeji dobrou chuť.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA