Ilustrační foto: Pixabay
Moji příbuzní na Ukrajině
6. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
7.3.2022 08:05
Za můj článek poděkujte panu Charvátovi. Na jeho modlitbu jsem nedokázala nereagovat. Děkuji redakci, že můj článek otiskla. Co si kdo z něj vezme je na něm.
Naděžda Špásová
6.3.2022 13:22
Jsem ateista, v Boha nevěřím, protože kdyby byl, nikdy by nedopustil taková zla, která se na světě děla a stále dějí. Nicméně víru v něj nikomu neberu, je to každého věc.
Marie Měchurová
6.3.2022 12:13
Nejsem věřící, kdyby byl Bůh, tak by to všechno co se děje ve světě a teď na Ukrajině, nemohl připustit. Přesto celý život se snažím žít podle desatera. Události mě nenechávají v klidu a proto jsme nabídli přístřeší ukrajinské ženě s dítětem v našem domku. Jestli tato naše nabídka bude přijata víme, že budeme muset slevit z našeho pohodlí, jsme na to připraveni. Bože dej, jestli jsi, ať už ta hrůza skončí!!
Anna Potůčková
6.3.2022 12:04
Moc hezký článek a mám to podobně nastavené také. Kdykoliv mám nějaké těžkosti, bolesti tak obracím se k Bohu, k Panně Marii. Vážím si každého dne, který zatím prožíváme v míru, ale nelze si nevšímat utrpení ve válečných oblastech, nelze si nevšímat chudoby v různých krajinách a je nutné pomáhat dle toho, jaké kdo má možnosti. Možností pomoci je spousta, nemusí to být vždy jen pomoc finanční. Pomůže i mnohdy fyzická pomoc, pomoc ve formě tlumočení jako nyní s Ukrajinci apod. Darování různých věcí, které doma jen spíše překáží a ostatním to pomůže (deky, hračky, oblečení, nábytek apod.).
Daniela Řeřichová
6.3.2022 11:23
Smekám před každým, kdo vystoupí ze své komfortní zóny a nezištně pomáhá druhým. Děkuji za článek a za následováníhodný příklad.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA