Ilustrační foto: Pixabay
Nechceme válku, stojíme za Ukrajinou!
4. 3. 2022Válka v Evropě. Něco, co nás dosud strašilo jen ve snech, je teď realitou. Je o to hroznější, že je jen pár stovek kilometrů od našich dveří. Redakce portálu i60 odsuzuje ty, kteří spustili na Ukrajině krvavé peklo. A taky ty, kteří s agresorem souhlasí.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
4.3.2022 13:19
Honzo moc děkuji za Tvá psaná slova v tomto článku se kterými se plně ztotožňuji. Patřím k těm, kteří stojí na straně Ukrajiny a nechci aby tam ani nikde jinde byla válka. Chci žít v míru, chci ab v míru žili všichni lidé na celé zemi a celé planetě. Každý jedinec má právo na život, na svá přání, tužby a sny a pokud se mají řešit nějaké problémy, těžkosti, tak at jsou to jen ty, kde nehrají roli žádné zbraně a týkají se jen běžného každodenního lidského konání doma, na pracovištích apod.
Libuše Křapová
4.3.2022 13:18
Honzo, děkuji. Za tvůj článek, postoj, za sebe a za všechny, kdo cítí s Ukrajinou a odsuzují tuto agresi.
Dana Hošková
4.3.2022 13:07
Útočná a zákeřná válka, kterou Putin nazývá vojenskou operací, nemá žádné ospravedlnění. Poškodil tím na dlouhá desetiletí a možná i staletí i svůj vlastní národ, který v očích celého světa ztratil důvěru. Musíme dělat všechno pro to, abychom pomohli trpícím Ukrajincům.
Blanka Lazarová
4.3.2022 12:56
Honzo, děkuji za tvůj postoj a plně se s ním ztotožňuji. Je mi jen líto, že někteří íčkaři nedokážou na chatech diskutovat na úrovni a k věci. Někdy je to fakt přes čáru. Vždyť chceme všichni jen to samé. Aby nebyla válka, neumírali lidé a mohli se řešit jiné důležité problémy.
Elena Valeriánová
4.3.2022 12:52
Nechceme válku, chceme mír! Všichni lidé mají právo vychovávat své děti v míru. Všechny děti mají právo na život a na své sny.
Jana Jurečková
4.3.2022 12:36
Tleskám ve stoje tomuto článku. Ať se pan Putin podívá, kolik nešťastných lidí zanechal, kolik poničených a zbořených domů. Nikdo a nikdy mu neodpustí. Také si přeji,ať Ukrajina zvítězí, ať obyčejní lidé mohou normálně a klidně žít.
Danuše Onderková
4.3.2022 12:22
Honzo, napsal jsi to pěkně a naprosto souhlasím. I když jsem válku nezažila, vždy mě problémy s ní spojené trápí. Vzpomínám si na základní škole jsme měli napsat slohovou práci k válce ve Vietnamu. Když se předčítaly některé práce, bylo mi z nich moc smutno. Roky ubíhaly a tato témata se ve světě opakují, ne jako slohové práce, ale životem a válkou utrápené národy. Vždy jsem si říkala, proč, proč se to děje, proč nemohou žít všechny národy a v míru. Nikdy jsem si ale nedovedla představit, že 21.století se bude bojovat a válčit. Jen pro jednoho, který si jako Hitler myslí, že je jediný a nepřemožitelný Putin? Nesouhlasím s ním a doufám, věřím, že to Ukrajina vyhraje. Je mi líto všech, kteří tam na to doplácí. A stejně jako napsal Honza: Ať žije Ukrajina! Ať žije mír!
Daniela Řeřichová
4.3.2022 12:06
Děkuji portálu za tento jednoznačný postoj odsuzující ruskou agresi vůči Ukrajině. Jsem celý život na straně práva, svobody, míru.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA