
Ilustrační fotografie: Pixabay
Mám ráda kuchařské knihy - LXVIII. díl
5. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
9.3.2022 22:13
Danko, jestli mám nějaké maso ráda, tak je to vepřový bůček v různých úpravách. Hezky jsi mne namlsala. Jo a ten překlep / vepřový sáček/ mne pobavil...:)))
Marie Měchurová
6.3.2022 15:50
Dano, přestože se stravujeme většinou zdravě, občas to proložíme i bůčkem. Zrovna je v akci v Lidlu, tak příští víkend ho vyzkoušíme podle Tvého receptu.
Margita Melegova
6.3.2022 10:28
Jeste jednou a konkretne reaguji na recepty z bucku, nabidla jsem je k precteni manzelovi, odpoved byla mnam tak postupne je vyzkousim, zmena je zivot, dekuji za dalsi inspirace.
Alena Švancarová
5.3.2022 19:50
Bůček mám ráda a co nejdříve udělám,jak jsem viděla obrázek mám na něj hroznou chut.Vyzkouším ty špačky.
Jana Šenbergerová
5.3.2022 19:49
Panečku! Zdravé, nezdravé, ale voňavé. Dnes jsme měli dobrý vepřový guláš, ale tohle navíc slibuje nevšední kulinářský zážitek.
Zdenka Soukupová
5.3.2022 13:59
Dano, tvoje recepty mají jednu zásadní chybu: já jsem tak líná je zkusit! I přes ten Pavlovův reflex, jak píše i Ivana (9.57). Co s tím mám dělat???
Jindra Hubačová
5.3.2022 12:37
Dano, díky za další dávku inspirace. Přiznám se, že žádný z uvedených receptů neznám. Búček u nás býval občas pečený na chleba a okurka k tomu. Nyní spíše vše libové.
Margita Melegova
5.3.2022 10:54
Vcera rano jsem zacala otazkou jestli bucek peceny po studenu na chleba nebo vareny, obaleny v cesneku, paprice a pepri, odpoved oboji, ale nebranime se i jinym receptum, libovy s kuzi konci v segedinu, prorostlejsi peceny s ruznymi prilohami a vypek na chleba, k tomu kopec zeleniny, jen ty dobroty nesmi byt casto, nikdy neresim co rikaji odbornici, ridim se tradici kterou jsem prevzala od svych predku, prababicka se dozila 104 let, jeji syn muj kouzelny dedecek 94, jen muj otec odesel na chripku v 54 letech, osudove ctyrky.
Jan Zelenka
5.3.2022 10:44
Dano, tvé recepty jsou velice zajímavé, ale já už svůj sortiment měnit nebudu. Léta jsem obchodoval s italskými potravinami a vyznávám proto středomořskou kuchyni, která je skvělá a zdravá.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA