Mám ráda kuchařské knihy - LXVIII. díl
Ilustrační fotografie: Pixabay

Mám ráda kuchařské knihy - LXVIII. díl

5. 3. 2022
gastronomie recepty
Hodnocení:
(5.2 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Danko, jestli mám nějaké maso ráda, tak je to vepřový bůček v různých úpravách. Hezky jsi mne namlsala. Jo a ten překlep / vepřový sáček/ mne pobavil...:)))
Marie Měchurová
Dano, přestože se stravujeme většinou zdravě, občas to proložíme i bůčkem. Zrovna je v akci v Lidlu, tak příští víkend ho vyzkoušíme podle Tvého receptu.
Margita Melegova
Jeste jednou a konkretne reaguji na recepty z bucku, nabidla jsem je k precteni manzelovi, odpoved byla mnam tak postupne je vyzkousim, zmena je zivot, dekuji za dalsi inspirace.
Alena Švancarová
Bůček mám ráda a co nejdříve udělám,jak jsem viděla obrázek mám na něj hroznou chut.Vyzkouším ty špačky.
Jana Šenbergerová
Panečku! Zdravé, nezdravé, ale voňavé. Dnes jsme měli dobrý vepřový guláš, ale tohle navíc slibuje nevšední kulinářský zážitek.
Irena Mertová
Pavlovuv reflex spolehlivě funguje, bohužel bůček nesmím... :-)
Zdenka Soukupová
Dano, tvoje recepty mají jednu zásadní chybu: já jsem tak líná je zkusit! I přes ten Pavlovův reflex, jak píše i Ivana (9.57). Co s tím mám dělat???
Jindra Hubačová
Dano, díky za další dávku inspirace. Přiznám se, že žádný z uvedených receptů neznám. Búček u nás býval občas pečený na chleba a okurka k tomu. Nyní spíše vše libové.
Margita Melegova
Vcera rano jsem zacala otazkou jestli bucek peceny po studenu na chleba nebo vareny, obaleny v cesneku, paprice a pepri, odpoved oboji, ale nebranime se i jinym receptum, libovy s kuzi konci v segedinu, prorostlejsi peceny s ruznymi prilohami a vypek na chleba, k tomu kopec zeleniny, jen ty dobroty nesmi byt casto, nikdy neresim co rikaji odbornici, ridim se tradici kterou jsem prevzala od svych predku, prababicka se dozila 104 let, jeji syn muj kouzelny dedecek 94, jen muj otec odesel na chripku v 54 letech, osudove ctyrky.
Jan Zelenka
Dano, tvé recepty jsou velice zajímavé, ale já už svůj sortiment měnit nebudu. Léta jsem obchodoval s italskými potravinami a vyznávám proto středomořskou kuchyni, která je skvělá a zdravá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%