Všechny fotografie: Naděžda Špásová
Výlet, jak se patří
4. 3. 2022V pondělí skončil měsíc únor a v úterý se ujal vlády nad přírodou a člověkem měsíc březen. Přísloví říká „březen za kamna vlezem“, ale venku to tak nevypadalo. Nebe bylo modré, slunce už má docela sílu, vítr si jen tak pohrával se stromy a my jsme se vypravili na výlet.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
10.3.2022 17:28
Už dlouho se tam chceme s mužem vypravit...po této reportáži už ale fakt musíme :-)
Marcela Pivcová
7.3.2022 18:48
Je to skutečně krásný kout přírody, bohužel jsem tam nikdy nebyla. Aspoň tedy prohlížím zase krásné fotky.
Jitka Hašková
5.3.2022 19:17
Naďo, díky za krásnou fotoprocházku. Tam jsem nikdy nebyla, tím raději se projdu alespoň skrze fotky, když tam nemohu sama.
Naděžda Špásová
5.3.2022 11:53
Děkuji za vaše příspěvky, ano, nožky zatím běhají mně, manželovi i pejskovi a doufám, že ještě dlouho běhat budou. Jsem ráda, že vám můžu ukázat další kus naší krásné země. :-)
Jan Zelenka
5.3.2022 10:48
Tiské stěny jsou moc pěkný kousek Severních Čech. Prošli jsme je ještě se ženou a dcerou. Dnes bych to už nezvládl. A buď ráda, že ti nožky pořád slouží. Krásné fotky.
Jaroslava Handlová
5.3.2022 10:35
Naďo, umíš navnadit. Taky bych se tam ještě někdy ráda vrátila. Dík za připomenutí i za pěkné fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA