Holešovice II
Úvodní foto: Věra Ježková

Holešovice II

1. 3. 2022
cestování města a obce
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Tollarová
Manžel se narodil Na Štvanici, ale na tenisovém kurtu ani na ledové ploše to rozhodně nebylo :)
Věra Ježková
Děkuji podruhé. Olinko, tobě zejména. Pane Chrastile, domky si pamatuju. Bydleli tam někteří mí spolužáci.
Olga Štolbová
Věrko, díky. Jsem nadšená, Praha je má láska. Celý život v Praze žiju, mám ji proježděnou křížem krážem, ale takové zajímavosti a příběhy, neznám. A fotky jsou senzační, moc děkuji. ♥
JAN CHRASTIL
Do Holešovic jsem jezdil k rodičům matky, bydleli v Dělnické ulici kde stály drážní domky se zahrádkami, zbourány kolem roku 1966, babička s dědou se pak odstěhovali do Strašnic.
Eva Mužíková
Opět velmi zajímavá prohlídka. Jen tak dál Věrko.
Alena Vávrová
Věrko, hezké vyznání. Hned první fotku znám na vlastní oči. Jeli jsme na výletě lodí a před o. Štvanice jsme měli obrátku zpět.
Jitka Hašková
Moc hezké jako prví díl. V porodnici na Štvanici jsem se narodila, moje sestřenice tam rodila ještě v r. 1972. Narodilo se tam hodně pražanů.
Věra Ježková
Děkuji vám. :-) Na porodnici na Štvanici si pamatuju. Jednou jsem tam ležela s nějakou menší nepříjemností. Narodila jsem se prý v Dejvicích. Ten zbouraný podnik byl asi Geologický průzkum/Geoindustria. Pracovala tam maminka. Proti plánovanému věžáku jsme se bouřili. Asi deset let tam je díra a plocha porostlá zelení. V posledním Hobuletu píše pan Šídlo, že tam bude obytný dům, ne tak vysoký, jako měl být původní. 3+kk ve třetím patře za 17,5 milionu. :-)
Margita Melegova
Pamatuji, ze tam byl podnik Vodni zdroje nebo to melo jiny nazev, dnes zbourane i stavby za tim podnikem, developeri tam chteli stavet nejaky kolos, pamatuji jakou nelibost to vyvolalo u lidi z okolnich domu, dlouho jsem tam nebyla ani nevim jak to dopadlo.
Marcela Pivcová
Prohlížím si další Vaše fotografie, na většině z nich nacházím opět mně známá místa. Vltavskou často projíždím metrem, často přestoupím na tramvaj a pokračuji v cestě jiným směrem, do budovy Dopravních podniků jsem chodila na přednášky pro seniory... Najednou si uvědomuji, kolik zajímavého na těch fotografiích nacházím - já jsem vlastně těmito místy většinou z nedostatku času neprocházela, ale probíhala...

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%