
Ilustrační fotografie z pixabay.com
Mám ráda kuchařské knihy - LXVII. díl
3. 3. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
3.3.2022 09:24
Čerstvé zelí ráda nemám. Na podzim si děláme kyselé, z čerstvého dělám tzv. holubce, je tu ukrajinské jídlo. U nás to jsou zelné závitky z mletého masa a rýže. Já přidávám houby a koření.
Jindra Hubačová
3.3.2022 09:10
Dano, děkuji za inspiraci. Recepty jsem si již opsala, jsou to lehká a zdravá jídla.
Margita Melegova
3.3.2022 08:52
Zelim jsme postizeni, kdyz se zeptam co varit odpoved zni neco se zelim, prave dnesek je toho dukazem bude Valasska kyselica a nudle s novym zelim, meli ho v Tescu.
Vladislava Dejmková
3.3.2022 08:16
U nás doma teď frčí kysané zelí, ale každá inspirace je dobrá. Mám ráda ty mladé hlávky zelí, s nimi se dá vykouzlit ledacos.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA