Drobné kurzivky všedních dnů 2
27. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
1.3.2022 14:33
Jendo, díky za vysvětlení. Já myslela, že se rodina bojí cestovat, jak píšeš. Vnučka s rodinou budou co nejdříve v pořádku, nynější covid trvá pár dní a budou tě opět moci navštěvovat. Věřím, že Tě moc trápí, když se nemůžeš často potkávat se svými pravnoučky. Ta Praha opravdu není vůbec daleko. Věrka to může potvrdit, i autobusem se to dá zvládnout snadno. A dceři přeji, ať je její nožka co nejdříve zase funkční.
Eva Mužíková
28.2.2022 20:57
Jendo, Tvé kurzivky čtu opravdu ráda, protože jim rozumím a v mnohých se nacházím. I já patřím mezi závisláky a to na telefon. Ne že ráda telefonuji, ale mám jej jako takovou bezpečnostní pojistku na svých cestách. Když jej zapomenu doma, jsem z toho docela rozhozená, jsem li nedaleko domova, jsem schopna se vrátit. Samozřejmě i já zapomínám, ale zatím s tím dokážu bojovat. Vnoučata mám nedaleko, ale vidíme se jen při nějakých příležitostech, vyhovuje nám to. Syn mi několikrát během týdne zavolá, tak mám dokonalý přehled jak si všichni vedou.
Marcela Pivcová
28.2.2022 18:00
Pane Jendo, také velmi často, snad denně, něco hledám. Počínaje třeba propiskou, v ledničce pak hledám něco dobrého k jídlu ... což obvykle najdu. Inspiraci a tvůrčí elán hledám také často, většinou však marně.
Jan Zelenka
28.2.2022 14:25
Hanko, především jsem omezen jízdou na delší vzdálenosti kvůli své malé Britney, která je nemocná a stará. Nemohu ji nechat bez dozoru takovou dobu. A ta rodina mé vnučky je nemocná, má covid. A dcera, její matka, si na sjezdovce přetrhla kolenní vazy a taky nemůže přijet. Už dvakrát tu byla a tak jsem pravnoučky poznal. Ale nyní to skutečně nejde.
Hana Polednová
28.2.2022 14:15
Honzo, hezké kurzivky. To flákání občas provozuji, je potřeba. Jen mě zarazila věta v části Vnouček..."Osud mi sice dopřál dva pravnoučky, ale ti žijí příliš daleko ode mne, až v Praze a v dnešní covidové době není dobré moc cestovat po světě." Nezkoumala jsem přesně, jak daleko jsou Litoměřice od Prahy, odhaduji něco okolo 70 km a to je příliš daleko? Vždyť je to necelá hodinka autem a s nikým se nemusíte potkat, pokud se stále Ty nebo vnoučci s pravnoučky bojíte covidu? Já jezdím na chalupu 100 km a trvá mi to přibližně 70 min. Co kdyby ses za nimi rozjel a udělal sobě i jim radost, když oni nejezdí za Tebou. Určitě přijdeš na jiné myšlenky a uvidíš, jak se Ti bude zase dobře psát i bez té sklenky vína.
Marie Ženatová
28.2.2022 05:19
Dnes po ránu jsem si přečetla vaše kurzivky. Ihned mi dodaly dobrou náladu, za což moc a moc děkuji*
Jan Zelenka
27.2.2022 23:56
Pane Soukupe, to, co píšete, je právě zde, na íčku, velká pravda. Ale s tou "kůží na trh" je třeba jít i za tu cenu nezájmu místních. Každý jsme nějaký. Je třeba si uvědomit, že íčko není literární server, ale široká platforma pro všechny. S tím už jsem se dávno vyrovnal.
Jan Zelenka
27.2.2022 20:47
Dámy a Václave, díky za vaše komentáře. Já si občas myslím, že pořád hledám včerejší den a ne a ne ho objevit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA