Za vilami do Bubenče
Všechny fotografie: Martina Růžičková

Za vilami do Bubenče

26. 2. 2022

Bubeneč je zajímavou částí Prahy. Rozkládá se mezi Holešovicemi, Trojou a Dejvicemi. Jeho součástí jsou také Císařský ostrov, Královská obora (Stromovka) a Výstaviště.

architektura cestování Praha
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Bubeneč je opravdu zajímavá část Prahy. Děkuju za krásnou fotogalerii.
Vladislava Dejmková
Pro mě a patrně i pro řadu dalších je to velmi zajímavý příspěvek. Mám ráda architekturu a tyhle stavby jsou opravdu zajímavé a krásné. Také ráda dělám tyhle cílené procházky, kdy se člověk připraví předem. Někdy to vyjde, jindy musím na příslušné misto jít třeba dvakrát i tŕikrát, než se to podaŕí nafotit tak, jak jsem si představovala.
Irena Mertová
Pěkný článek :-)
Hana Čadová
Děkuji za hezký článek. Okolo těchto vil skoro denně chodím. Některé jsou neudržované. Vychází měsíčník HOBULET/Holešovice, Bubeneč, Letná. Okolo těchto vil je také mnoho velvyslanectví.
Jan Zelenka
Parádní článek! Byť dlouholetý Pražák, tato místa moc neznám.
Naděžda Špásová
Martino, ty vily jsou parádní, kdysi jsem bydlela na Malvazinkách, tam jich taky pár bylo. Ovšem uklízet bych to nechtěla.
Lenka Kočandrlová
Velmi zajímavé.Jen škoda,že dnes se málokterému umělci - malíři či sochařovi - podaří domoci se takovéto vilky....A další škoda,že někdo z mých předků mi takový domek nepostavil k podědění.
Jitka Hašková
Díky za procházku Bubenčí. Léta jsem jí projížděla autobusem do práce, nebo autem na výlety kolem krásných vil.
Alena Tollarová
Děkuji za pěkně slovem i fotkami zdokumentovanou vycházku mezi zajímavými stavbami. Kolik kilometrů jsi "při lovu" nachodila? Slyšela jsem, že se pořádají i turistické výlety na toto téma.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%