Ilustrační foto: Pixabay
Proti agresi a dezinformacím
24. 2. 2022Ranní zpravodajství mě šokovalo. Nevěřil jsem, že se to opravdu stane, že ruský prezident Putin vydá rozkaz k vojenské invazi na Ukrajině.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Irena Mertová
26.2.2022 09:42
Aktuálně pro info: Pokud by někdo veřejně, tedy například na demonstracích, ale i na internetu vyjadřoval souhlas s útokem Ruska na Ukrajinu, podporoval jej nebo vyjadřoval podporu čelným představitelům Ruska, mohl by se za určitých podmínek dopustit trestného činu schvalování trestného činu, popírání, zpochybňování, schvalování a ospravedlňování genocidy. Za taková provinění hrozí podle zákona trest vězení v prvním případě až na rok, v druhém případě na šest měsíců až tři roky.
Zdroj: https://www.lidovky.cz/domov/ukrajina-trestny-cin-podpora-ruska-kyjev-valka.A220226_091836_ln_domov_kov?utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Jitka Caklová
25.2.2022 22:28
Čemu má člověk dnes věřit. Z kolika lží se během let stala pravda a kolik lží se proměnilo v pravdu. Kde kdo si překroutí dějiny tak, aby mu to vyhovovalo a bývá nemile překvapen, když ho dožene přítomnost. Jak už jsem napsala, nemám nic proti nikomu a pokud má kdokoliv cokoliv proti mně, ať si to vyřeší, nebo neřeší, ale mě se to netýká.
Jitka Caklová
25.2.2022 21:50
Paní Měchurová, odlišný názor není opozice. Opozice je zlo, které se uplatňuje, nebo spíše zneužívá pro boj a já v žádném případě nebojuji za nic, proti ničemu, ani proti nikomu. Pokud to tak vnímáte, je to Vaše věc, já Vám to neberu, ale mě se to v žádném případě netýká.
Olga Škopánová
25.2.2022 18:50
Pane Raško chci Vám vyjádřit velký dík za Vaše slova, to moře lží už bylo neúnosné.
Marie Měchurová
25.2.2022 18:21
Dnes jsem přišla na to, že paní Jitka C. musí být za každou cenu na íčku v opozici. Chtěla bych jí i panu Mikušovi doporučit knihu od Garry Kasparova Zima přichází aneb Proč je nutné zastavit Vladimíra Putina. Je z roku 2015. Zájemcům ji klidně zapůjčím. Bohužel, jeho předpovědi se naplnily.
Jitka Caklová
25.2.2022 16:25
Libuško, Ty mě, já Tobě, klidně si můžeme hrát na babu, protože Tě znám a vím z minulosti že své slovo jako konečné nedodržíš :-) :-),
Libuše Křapová
25.2.2022 16:12
Přece jen odpovím, protože jsi reagovala přesně tak, jak jsi reagovala. Dokonce stejnými slovy, škoda, že jsem se s tím někomu nepochlubila. Já se na přilévání oleje do ohně neodvolavam, tak proč bych o tom nepsala? A předávám ti štafetu posledního slova, těší mne, že z toho máš dobrou náladu, i navzdory situaci na Ukrajině.
Jana Porcalová
25.2.2022 16:09
Paní Měchurová, vpád Rusů na Ukrajinu neomlouvám, jen se snažím pochopit Putinovo myšlení. Řekla bych, že se Rusové dost snaží opravdu cílit útoky na vojenské a vládní cíle, je ale samozřejmé, že třeba po zásahu jejich rakety nad Kijevem spadnou její zbytky právě na ten nešťastný panelák. Jak teď čtu na Seznamu, Putin začíná vyjednávat a to je dobře, už aby tu byl zase klid.
Jitka Caklová
25.2.2022 16:00
Libuško a co k tomu nutí Tebe? Tvoje pravda?, Tvoje duchapřítomnost? Tvoje reagování a posléze nereagování je docela úsměvné, navzdory situaci ve světě
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA