Foto: archiv autorky
Bouřlivé mládí
25. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helena Přibilová
1.3.2022 10:45
Neměla jsem bouřlivé mládí, byla jsem spíše tou "hodnou panenkou, co sedává v koutě". Ostatně také já jsem byla "nalezena"...:))
Anna Potůčková
26.2.2022 09:14
Hezké vzpomínky. Co mě se týká, nedá se říci že bych byla bouřlivá, bouřlivé byly mé touhy po tanečních zábavách. Mnohdy jsem byla na nich i každý víkendový den-pátkem počínaje. V pondělí jsem šla do práce jen po3hodinovém spánku. Dnes bych to nezvládla.
Zuzana Pivcová
25.2.2022 20:07
Moje rané mládí moc bouřlivé nebylo. "Otrkávala" jsem se až o něco později. No, někdy to bylo dost divoké, ale vše byl život. Akorát po mně nikdo nezůstane. Díky za vyprávění.
Zdenka Soukupová
25.2.2022 13:41
Mládí bouřlivé? Nebo nevybouřené, co tropívá neplechu? Hanko, taky ráda vzpomínám. Myslím, že my všichni, tady na tom našem íčku....
Alena Vávrová
25.2.2022 13:02
Máš na co vzpomínat, Hani. Mám skoro stejnou fotku z tanečních - s bráchou dvojčetem.
Marie Měchurová
25.2.2022 12:03
Doma mi vždycky říkali, počkej, však oni ti to tvoje děti vrátí. Na mě ale neměly. Dcery nekouřily, syn zrovna drží suchý únor. Ráda spím, tak jsem je přepočítávala až ráno. To já jsem dostala jednu hned mezi dveřmi o půl třetí ráno. Jsem toho názoru, že mládí má být bouřlivé a život už klidnější. Mi se to splnilo. Hezké vzpomínání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA