Ilustrační foto: Pixabay
Dívčí válka po jednadvaceti letech
23. 2. 2022Za čtrnáct dní se opět bude – tu více, tu méně – oslavovat žena. V mezinárodním měřítku. A já jsem se při té příležitosti a s náležitým předstihem rozhodla pro cizí peří, kterým bych se ráda pochlubila. Protože mi to připadá nejen nanejvýš aktuální, ale přímo nutné…
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Švejnohová
23.2.2022 12:28
Milé dámy, děkuji všem za správné pochopení (nebo uchopení, chcete-li), nejde přece o touhu vládnout mužům, chraň bůh, ale o vtipnou nadsázku (při vší té hrůze!) z MUŽSKÉHO pohledu, což je na tom právě sympatické. A i když souhlasím s tím, že mnohdy žena umí zastínit muže i negacemi, tak válečné řinčení zbraní a boj o území bylo vždycky oblíbenou hrou především kluků, přesně tak, jak o tom píše Benjamin Kuras.
Libuše Křapová
23.2.2022 11:54
:-) Krásný článek i myšlenky pana Kurase. Hezky to vystihla Olinka Š. :-)
Marie Bartošová
23.2.2022 11:07
Paní Švejnohová, díky za připomenutí článku. Vtipného nadhledu není nikdy dost zvlášť v napjatých časech.
Olga Škopánová
23.2.2022 11:04
Myslím, že vláda žen nebyla vždy špatná ať to byla Marie Terezie, Margaret Tchatcherová či jiné.
Danka Rotyková
23.2.2022 10:19
V mnohém máte pravdu. Já osobně tak lidi nedělím, ale v současnosti mně ten malý ruský vztekloun vytáčí. Souhlasím dnes i s p. Kotasem, my ženy také dokážeme být neskutečně tvrdé a lstivé. Ale dnes chci věřit tomu, že zdravý rozum nebude chybět ani ženám, ani mužům.
Olga Štolbová
23.2.2022 09:26
Hanko díky, že sis ten článek p. Kurase schovala a teď nám ho připomněla. Bohužel se ti malí pinďouři nikdy nepoučí a nikdy se nesejde tolik chytrých ženských, které by se dokázaly shodnout na jediném rozumném řešení. Ale četlo se to hezky. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA