Jak a proč se připravit na svůj skon
Ilustrační foto: Ingimage

Jak a proč se připravit na svůj skon

22. 2. 2022

Smrt. Někomu už klepe na dveře, ale může také přijít náhle, nečekaně, bez ohlášení. Každopádně, smrti se jednou dočkáme všichni, a proto je dobré se na ni připravit včas a důkladně.

psychika smrt stárnutí
Hodnocení:
(4.8 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Práglová
Paní Lischková, upřímnou soustrast a hodně síly.!!!! 19.43 citový vztah, tomu se nedá poručit. Buď je nebo není. Já ho mám v sobě hodně zakořeněný. Zlikvidovat jakkoliv cokokiv po mých prarodičích a jejich dětech mi dělá stále velký problém. V každé maličkosti vidím kus svého JÁ !!!
Jana Šenbergerová
Upřímnou soustrast, paní Lischková, a hodně sil přenést se přes všechno, s čím se teď musíte vypořádat.
Libuše Křapová
Inko, opravdu upřímnou soustrast. Bohužel, jsme lidé smrtelní. Také znám, jak to bolí, když zemře milovaný člověk. Přeji vám hodně sil a dobré lidi kolem sebe, ať tohle těžké období přežijete co nejlépe - pokud se tohle slovo v této situaci dá vůbec použít.
Granda Nekonata
22.17 upřímnou soustrast
Jan Raška
Dobrý večer, paní Lischková, upřímnou soustrast. Mohl by vám pomoci portál www.vdovyvdovam.cz, kde je řada praktických informací, jež by vám mohly pomoci.
Inka Lischková
Dnes 22.2.2022 mi zemřel manžel žádný manuál nenechal. Byl totiž 3 roky onkologický pacient. Nic neřešil jen bod 6 jsem přes 40 let zařizovala sama (pojistky umím opravit a odpočet vody , elektřiny dělám pravidelně sama). Jinak ostatní kapitoly manuálu by mi moc pomohly.
Granda Nekonata
však říkám, já ti rozumím... jen jsem chtěla, abys viděla, že to není o tom, že bych si nevážila památky zemřelého
Miloslava Richterová
Jasně, v tom momentě pro tebe ta věc nemá cenu, když tu není, ale pro mne má :-)
Granda Nekonata
když o tom přemýšlím, tak možná mám v té situaci i tak trochu dopal... ten člověk, jeho duch, esprit.. je pryč, a co po něm zůstalo? bezduché krámy... A co by za to člověk dal, kdyby to bylo naopak...tak nějak
Granda Nekonata
19.54 já ti rozumím, má to tak spousta lidí, ale toho člověka já nevidím ve věcech. Ještě tak trochu, když je vyrobil. Já ho vidím v jakýchsi momentkách. Záblescích, situacích... vidím ho v určité vůni, zvuku... není to, že bych neměla vztah či úctu k zemřelým, jen nejsem schopná ji vygenerovat vůči věcem

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%