Čepice "Raškovka", cena pro vítěze olymijské tipovačky
Dobojováno. Zimní olympiáda v Pekingu končí, Češi přivážejí dvě medaile. A jak skončila tipovačka?
20. 2. 2022Jedna zlatá pro Ester Ledeckou a jedna bronzová pro rychlobruslařku Martinu Sáblíkovou. To je medailová bilance české výpravy v Pekingu. Je to nejmenší počet medailí ze zimní olympiády od roku 1994.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Tomáš Novák
20.2.2022 12:32
Gratuluji redakci k velmi zdařilé tipovačce.Dále gratuluji všem oceněným vítězům.
Antonín Nebuželský
20.2.2022 12:03
Já netipuji, ale můj příspěvek do diskuze k medaili Martiny Sáblíkové, kde jsem skeptický poznamenal, "jen aby nebyla poslední", mi málem vyšel. Jinak budu mít ještě jeden názor, a to ten, že o ty doby co je to za prachy a samý cizinec, mě to to zajímá jen okrajově.
Jana Kovářová
20.2.2022 10:05
Blahopřání vítězům, dobré tipy. Hodně jsem se pobavila, i když ne vždy mně tip vyšel.
Anna Potůčková
20.2.2022 09:40
Vyhrávajícím moc blahopřeji a čepice Raškovky budou oběma výhercům určitě moc slušet!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA