FOTO: Alena Tollarová
Zimní jezero Most - ptačí ráj
18. 2. 2022Jezero Most zaplnilo vytěžený prostor bývalého hnědouhelného dolu Ležáky. Za oběť mu padl starý historický Most i několik vesnic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarmila Komberec Jakubcová
19.2.2022 03:35
Článek velmi zajímavý a k tomu krásné i fotky . Alenka šikulka.
Zdenka Jírová
18.2.2022 23:48
Máš úžasné fotky , moc se mi líbily. Také mě těší, že se zdevastovaná krajina po dolování vrací k životu.
Alena Vávrová
18.2.2022 21:08
Krása nesmírná, věřím, že jsi byla ve svém živlu, fotky jsou nádherné a krajina taky. Budu si muset zjistit, jak se tam dostat, chci i na Hněvín. Zajímavé je, že za mého dětství byli na jezeře rackové chechtaví, přilétali s jarem a hnízdili na Myším ostrůvku. Pak zmizeli jinam. Dnes pouze labutě, kachny, potápky, lysky a sem tam husice nilská.
Helena Přibilová
18.2.2022 20:53
Vaše fotografie jsou nádherné, jak už psali čtenáři přede mnou, a zvláště ta úvodní stále poutá moji pozornost...
Hana Polednová
18.2.2022 20:35
Álo, to je nádhera. Tolik ptáků pohromadě jsem tady ještě neviděla. Zajímavý článek a k tomu úžasné fotky s popisem, to se mi moc líbí, poučila jsem se. Děkuji, muselo Ti to zabrat hodně času, ale stojí to za to.
Marcela Pivcová
18.2.2022 20:25
Výlet se Vám rozhodně velice vydařil - o tom svědčí všechny krásné fotky. Vedle nich ale ještě obdivuji i Vaše znalosti všeho fotografovaného ptactva.
Eva Mužíková
18.2.2022 18:48
Alenko, fotky jsou dech beroucí. A to nejen obsahem, ale i skvělými popiskami. Mně se ten ptačí život moc líbí, " labutě čekají" mne pobavila.
Jana Šenbergerová
18.2.2022 18:37
Tvé "ptákopisné" procházky miluji. Na každé se něco nového dovím, pak si to dohledám a přiučím se.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA