FOTO: Alena Tollarová
Zimní jezero Most - ptačí ráj
18. 2. 2022Jezero Most zaplnilo vytěžený prostor bývalého hnědouhelného dolu Ležáky. Za oběť mu padl starý historický Most i několik vesnic.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
18.2.2022 18:10
Jsou to nádherné snímky. Ta úvodní je nedostižná. Vím už od dřívějška, že Tě zaujalo fotografování ptáků na Labi. Vzpomínám na nějakou nezvyklou husici (jestli se nepletu).
Dana Puchalská
18.2.2022 17:45
Álo,co napsat víc než, že jsi nám zdokumentovala výlet k jezeru opravdu krásně. A já Ti za to děkuju.
Elena Valeriánová
18.2.2022 17:31
RÁJ! To je prostě ráj, fotografův ptačí ráj. Já bych tam asi zapustila kořeny. To musel být úžasný zážitek. Požehnaný nápad vytvořit zde toto jezero. Krásné ptačí záběry plné akce. Všimla sis proč Racek honí lysku? Lyska ulovila rybu. Mám ráda takové akční focení a ptačí fotky vůbec. Ale přiznám se, že moje favoritka je snová fotka Stromy nad hladinou. UFF! Nádhera.
Anna Potůčková
18.2.2022 16:32
Krásné fotky, lákavé místo-jednou bych tam chtěla také fotit a hlavně tu krásu vidět!
Marie Měchurová
18.2.2022 16:00
Krásné...... Dívám se v TV na pořad Krajinou vína a jeden díl byl věnován i tomuto zajímavému kraji. V létě se tam chystáme, děkujeme za pozvánku.
Dana Hošková
18.2.2022 14:10
To jsou opravdu nádherné fotografie. Nebýt to tak daleko, hned tam vyrazím.
Vlasta Ledlová
18.2.2022 13:53
Alena opět nezklamala. Po této virtuální procházce se hlásím na tu skutečnou. Tyhle tvoje fotky by v Mostě mohli pro návštěvníky jezera použít jako reklamní. Nádhera.
Jitka Hašková
18.2.2022 13:39
Aleno, to je úžasné. To se ti povedlo fantasticky. Děkuji za tu krásu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA