Foto: autorka
Mumlava v zimě nezklamala
16. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
16.2.2022 18:27
Evo, to jsi tedy odvážná. Kolem vody to bylo docela krkolomné i v létě. V penzionu Rotunda jsme jednou na rodinném srazu spali a v restauraci jsme si na srazu íčka dali výbornou kulajdu. Díky za krásné fotky i článek.
Marie Ženatová
16.2.2022 16:03
Milá Evičko moc děkuji za milý článek a úžasné fotografie. Jsi skutečně obdivuhodná kaskadérka*
Jitka Hašková
16.2.2022 14:56
Bertice smekám před tebou. Ty jsi vodvaz. Mumlava v zimě to je opravdu výkon a krásné fotky. Díky.
Anna Potůčková
16.2.2022 12:41
Moc hezká fotoreportáž z místa, kde jsem byla jen jednou na jaře při setkání Íčkařů. No Evi jsi ale kaskadérka a velmi odvážná. Já bych asi takto neriskovala. Ale jsi celá, jsi v pořádku, máš vzpomínky a ty Ti nikdo nevezme.
Jana Kollinová
16.2.2022 12:04
Článek zajímavý a není jen o tom, že Bertice nabízí jednu z možných aktivit jak urputně vzdorovat času, ale na konci svého příspěvku zmiňuje (dle mého vnímání) možnost při toulkách vrátit se do vzpomínek na milované.
Marie Měchurová
16.2.2022 11:35
Také znám tento zajímavý kraj jen letní podobě. Moc hezká fotodokumentace, povedla se.
Marie Seitlová
16.2.2022 11:06
Evi, krásná fotoreportáž. V Harrachově a u Mumlavy jsem byla jen v létě na setkání. Zima je tam nádherná.
Věra Ježková
16.2.2022 10:21
Evi, jsi skvělá. Na Mumlavě jsem byla kdysi dávno v létě. Moc hezké fotky. :-)
Dana Puchalská
16.2.2022 10:19
Zdravím Evi-Bertici, nejen chovatelku,ale i jak tak čtu i horskou kaskadérku. Děkuju za hezké vyprávění a krásné fotky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA