FOTO: Julie Vargová
Únorová procházka botanickou zahradou v pražské Troji
22. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Polednová
25.2.2022 21:09
Moc hezky popsaná procházka trojskou botanickou zahradou s krásnými fotkami. Každým rokem si to tam také procházím a kochám se vším, co zrovna roste a kvete.
Dana Puchalská
23.2.2022 15:32
Ano v botanické zahradě je krásně v každém ročním období. Moc se mi líbila motýlí výstava ve Fata
Morganě.Bylo opravdu na co koukat.
Blanka Lazarová
23.2.2022 08:44
Pěkné, zase jeden dobrý tip: Trója - nejen zoo, ale ještě botanická zahrada. Ach jo, jak já to všechno stihnu, až budu v Praze.
Helena Přibilová
22.2.2022 20:26
Děkuji za hezké a neobvyklé snímky už téměř předjarní botanické zahrady v pražské Troji.
Marcela Pivcová
22.2.2022 19:45
Botanickou zahradu v Troji navštěvuji také alespoň jedenkrát ročně - vždyť bydlím téměř "coby kamenem dohodil". Panelové domy v pozadí jedné fotky patří k bohnickému sídlišti, ten "náš" je jen o malý kousek dál. Obrázky máte moc pěkné!
Martina Růžičková
22.2.2022 19:19
Hezké záběry dokládají, že i v tomto čase je v zahradě na co se dívat.
Jan Zelenka
22.2.2022 17:28
Botanická zahrada je pěkná v každé roční době, ale jaro je přece jen lepší. Ovšem fotky máte hezké.
Zuzana Pivcová
22.2.2022 15:20
To mi připomnělo dříve poměrně časté vycházky do trojské botanické zahrady. Do Fata morgany jsme pak už nechodily, narozdíl od většiny návštěvníků nemám ráda výstavu motýlů. Krátkodobě poletovali, rychle před očima hynuli, usedali zmateně na lidi, ti na ně sahali a tím ještě zkracovali jejich život (pro zájemce má dávná zdejší básnička Motýl a láska)- Díky, Julko.
Dana Divišová
22.2.2022 14:27
Chodím tam taky několikrát do roka, ale v únoru by mne to nenapadlo. Bylo krásné počasí. Fotky jsou moc hezké.
Alena Tollarová
22.2.2022 12:55
Botanickou zahradou jsem se prošla loni a spojila ji s návštěvou skleníku Fata morgana, kde zrovna poletovali exotičtí motýli. Bohužel jsem si vybrala den, který propršel ... :(
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA