Desetitisíce seniorů padají do energetické chudoby. Pomoci jim mohou Úřady práce
Ilustrační foto: Ingimage

Desetitisíce seniorů padají do energetické chudoby. Pomoci jim mohou Úřady práce

11. 2. 2022

Zdražení energií výrazně dopadlo na většinu obyvatel Česka, životní náklady všem opět vzrostou. Ministerstvo práce a sociálních věcí proto přijalo opatření, jak pomoci domácnostem s takzvanou energetickou chudobou.

bydlení energie peníze
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Škopánová
Nebo hůř.
Alena Gebauerová
Nejvic dostanou ti, co nikdy nepracovali, my nic, za chvili budeme a tom financne stejne jako oni
Olga Škopánová
Tak mi vyšlo, že mám nárok na příspěvek 220 Kč až jsem se osypala dojetím.
Jana Kollinová
Zajímavý a pro některé velmi užitečný článek. Takové příspěvky, pomáhající seniorům v řešení problematických finančních nebo jiných existenčních problémů jsou přínosem portálu i60.
Lucie Hudečková
Velmi užitečné a dobře napsané.
Dana Puchalská
Dost dobré vám přehledné.
Granda Nekonata
perfektní!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%