FOTO: autorka
Výlet do Prahy
10. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
10.2.2022 19:11
Dano, v Praze je blaze, a je tam toho ke koukání fakt hodně. Fotky jsou moc pěkné. :-)
Marie Novotná
10.2.2022 17:55
Ano,íčková parta díky Hance Polednové se sešla ,pobavila se a my ,trochu od jinud než z Prahy,viděli kus krásné matičky a slyšeli spoustu nových informací.Velké poděkování patří Hance za ten nápad pozvat průvodce.Bylo to úžasné setkání a už teď se těším na další procházku Prahou.
Daniela Řeřichová
10.2.2022 17:00
Akce byla prima. Čtyři dny plné smíchu utekly jako voda. Danka je frajerka, ušly jsme i ve středu mnoho kilometrů. Je jí blízký dětský svět, a tak si domů vezla mou knížku pohádek. Já jsem dostala tekutý dárek, který otevřeme při příští návštěvě. :-) Vím, že už se nemůže dočkat točení zmrzliny a mít hlavu v oblacích. Tak ať jí to všechno dělá radost! :-)
Alena Velková
10.2.2022 16:14
Byla to opravdu moc pěkná akce. Hanka jí velmi dobře zorganizovala. Jsem ráda, že jsem se alespoň na chvíli mohla připojit.
Jana Šenbergerová
10.2.2022 13:54
Danuš, díky. Moc ráda jsem vás zase viděla. V Praze vám to také slušelo. :-)
Jitka Hašková
10.2.2022 13:38
Danko, bezvadně jsi to popsala. Bohužel jsem se nemohla ze zdravotních důvodů zúčastnit, jako pražská mám výhodu, že všechna navštívená místa znám. Hanka Polednová je úžasná organizátorka, zorganizovala prohlídku Pražského hradu a několik pivních čtvrtků.
Alena Vávrová
10.2.2022 13:34
Danko, bezva, moc pěkné zážitky a fotky. S druhou Dankou vám to spolu moc sluší.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA