Foto: Picsart, koláž autorka
Zapšklost a jak na ni
9. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Caklová
10.2.2022 15:46
WIKI: "Rekonstrukce má ale zcela jiný význam. Znamená přestavbu (např. rekonstrukce kanalizace) nebo návrat ke staršímu nedochovanému stavu." Já se tedy ke starému nedochovanému stavu nechci vrátit. Raději jsem staré přestavěla na nové, aby mi to to staré nepřipomínalo :-)
Jitka Caklová
10.2.2022 15:05
Ve stávající situaci je pro mě, v tomto virtuálním společenství, lepší být mimoněm, než ve svém světě zapšklíkem a být závislá na přízni okolního světa :-) :-)
Jitka Caklová
10.2.2022 14:47
:-) :-) :-) To přejde, já tu jsem od 14.4.2014, tak o tom vím svoje :-) :-) :-)
Granda Nekonata
10.2.2022 14:41
fakt jsi mě uklidnila, protože někdy koukám a připadám si jako mimoň :-)
Jitka Caklová
10.2.2022 14:30
GN: Řekla bych, že nás je víc, jen nejsme tak "hlučný" a možná je to škoda :-) :-)
Jitka Caklová
10.2.2022 14:25
Moniko, to je holý fakt, ale nejprve jsem musela udělat přestavbu, kterou Vy odmítáte (13:36) :-)
Granda Nekonata
10.2.2022 14:23
14.02 teď jsem se trochu uklidnila :-) za posledních pět let jsem se poznala a pochopila víc, než za celý život předtím. Můj život má díky tomu úplně jinou kvalitu.
Jitka Caklová
10.2.2022 14:06
A podotýkám, že mi nepomáhal žádný psychiatr, ani psycholog, přestože mě mnozí na tomto portálu k Chocholouškovi posílali :-) :-) :-)
Jitka Caklová
10.2.2022 14:02
Celá dlouhá léta, snad už od dětství, jsem byla zapšklá, neboť jsem žila s pocitem, jak mi všichni ubližují, tedy, ne že mi neubližovali, ale o tom dnes už žádná. Neuměla jsem se s touto situací vypořádat, dokud jsem nenašla sama sebe. Pro ty co nevědí, co znamená "najít sama sebe", tak je to, objevit svoje světlé stránky, že jsem v ledasčem dobrá, že i já se základním vzděláním jsem v životě něco dokázala, že třeba umím hodně věcí, které druzí neumí. Nelituji všech těch let prožitých v "zapšklosti", protože kdyby nebyly, tak bych na poslední chvíli neudělala přestavbu svého bytí a nikdy, alespoň v tomto životě, nepoznala, co je opravdové štěstí ♥
Jana Kollinová
10.2.2022 12:29
Nechala jsem si článek na chvíli, kdy budu v pohodě. Zapšklost mě ani tak neovlivňuje, myslím si, že poněkud zprofanovaná (mediálně) studie poloprázdného a poloplného, byla zajímá ve chvíli svého zrodu. Dnes je to pro mě jen vycpávka "pseudostudií." Pan V. Pišl nechť si píše co se mu zlíbí a nechť oslovuje svoji cílovou skupinu. Já do ní nepatřím.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA