Foto autorka - Babička a její vnučka
Co všechno se může ztratit v černé díře
9. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Hošková
12.2.2022 10:56
A ještě k těm mobilům (můj návrh): pokud se jde na návštěvu, či návštěva má přijít, bylo by dobré mít u dveří košíček, kam by se odkládaly mobily příslušných návštěvníků... :-)) :-))
Irena Mertová
12.2.2022 08:54
Mám v bytě několik černých děr, tam bude věcí... :-). Taky hlavně dětských a kočičích. Nová pračka už ponožky nežere.
Soňa Prachfeldová
10.2.2022 15:45
Jano, alespoň je o zábavu postaráno, něco pořád hledat, to nás snad také posouvá k tomu, aby se pořád myslelo. Jenže myšlenky jsou rozlítané a výsledek je opět hledání. Mobily , co se dá dělat, to je mor dnešní doby , nakonec to děti vidí i u nejbližších . Elektřina je drahá a všichni denně nabíjí, já také. Hlavně neztratit nabíječku :-)
Jana Hošková
10.2.2022 14:31
Horší je, že s přibývajícím věkem (teď mluvím o sobě) černých děr v bytě přibývá...procházím bytem, nesu brýle či něco jiného a než dojdu tam, kam jsem si předsevzala, to, co jsem nesla mi zmizí a já vůbec nevím kam...ale je to jasné - máme tu určitě samé černé díry !
Dana Puchalská
10.2.2022 09:32
My máme taky jednu záhadnou černou díru. Zásadně se tam ztrácejí brýle. He to záhada hodná ufologů.
Jana Šenbergerová
10.2.2022 09:30
Moc pěkný článek. Asi většina babiček a dědečků je na tom podobně. Naše nejmladší vnučka si s sebou vozila batůžek plný různých nezbytností, ale naposledy měla jen láhev s pakobylkami a tablet. Pakobylky nemusím a "tabletkové" hry mě vůbec nebaví, nejsem schopná sledovat dění dost rychle. Tak jsem aspoň dostala úkol: oddenek ostružiny, který si donesla z procházky, zasadit do truhlíku a pečovat o něj, aby příště bylo ostružiní pro pakobylky blíž než v lese. Přesto naivně schovávám knížky pro případ, že by ji tablet přestal bavit. Kde jsou ty časy, kdy mi i hodinu sedávala na klíně u počítače a donekonečna jsme si prohlížely různé veselé kousky zvířátek, která jsem pro ni ukládala ...
Marcela Pivcová
9.2.2022 19:43
Jano, máte mé sympatie, že se snažíte nejen objevit doma ztracené věci, ale ještě je vytáhnout zpět k používání. Já také hledám věci, ztracené našimi kočkami, a stejně jako Vy střídám sed na zemi a leh, v ruce hůlku, smeták atd. Bohužel narozdíl od Vaší vnučky kočky úkryt neprozradí, takže menší nábytek přemisťuji nazdařbůh, u skříní to vzdávám.
Zuzana Pivcová
9.2.2022 17:54
Situace s vnuky komentovat nemohu. Ale černá díra, kde se ztrácejí různé malé "hračky", je typická i pro domácí kočky. Malé plyšové myšky, míčky, kuličky, špunty i zmačkané papírky přicházejí a odcházejí. Asi nevratně mizí v černé díře. :-D
Anna Potůčková
9.2.2022 16:10
Je to všude stejné. Mobily, tablety jsou dnes nejčastějšími hračkami většiny dětí. Článek je moc hezky napsaný!
Naděžda Špásová
9.2.2022 15:14
Jano, moc hezky napsané, naše puberťačka, když k nám někdy zabloudí, se bez mobilu neobejde a dělá to i její táta, náš syn.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA