Ilustrační foto: Pexels
Moje nejtajnější přání
5. 2. 2022Nevím, nevím. O tajných přáních by se asi nemělo veřejně mluvit. Vždyť proto jsou tajná. Nikdo nechce dobrovolně odhalovat temná zákoutí své duše. Já ale dnes udělám výjimku a o jedno se s vámi podělím.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
5.2.2022 14:03
Ještě jednu manželku jsme si přála už zamlada,já bych byla samozřejmě hlavní a ta druhá by dělala takové ty nepopulární domácí práce,za odměnu by byl sex,když bych já nemohla/nechtěla....Ovšem nemyslela jsem tím nějakou muslimskou domácnost! Muži obvykle mají asi ke stáru hodně špatný zrak a tak nevidí to,co je někde pod jejich nohama nasypáno,vylito,pak to rozšlapou a ještě se diví,že na tom uklouzli....
Zuzana Pivcová
5.2.2022 13:59
Jste vtipná a navíc se umíte i skvěle vyjadřovat. Vaše příspěvky se mi líbí všechny.
Naděžda Špásová
5.2.2022 12:51
Aleno, hezky napsané. To já jsem si po zkušenostech z domova, kdy si můj otec nepřinesl sám ani lžíci, hledala takovou poloviční manželku a našla. Od začátku našeho manželství zastávám názor, že vše je napůl, takže domácí práce, péče o děti atd., Když je nejhůř, dokáže i uvařit, letos spolu budeme 45 let. Samozřejmě, že jsou věci, které si dělám sama, občasný bojkot toleruji. Druhou manželku hledat nemusím, revolta není na škodu.
Libuše Křapová
5.2.2022 12:22
Aleno, bezva :-) Pobavilo mne, jak se ženy vesměs s tvým přání ztotožnili a muži se zase pohrdavě staví nad věcí :-) Výjimky samozřejmě oboustranně existují, my dva doma patříme mezi ně :-) Ale také se mi to nepodařilo napoprvé :-)
Antonín Nebuželský
5.2.2022 12:07
To můj tatínek, to byl "přednosta domácnosti", ten úřední dokument mám ještě schovaný, kdežto já jsem už jen člen (korespondent), na kterého žádné úlevy neplatí. Takže, kdyby někde byla nějaká náhradní manželka, která by mi přiznala ty úlevy "přednosty", ale to by asi neprošlo :-), tak prd", jak kdysi říkala bohdalka...
Hezké povídání.
Alena Velková
5.2.2022 12:03
Tak to jste mě pane Zelenko dostal, spíš by lože nesdíleli, byla by to jen pomocná manželka, ale kdo ví, jaká pomoc bude jednou potřeba:-))
Jan Zelenka
5.2.2022 11:58
Velmi originální, ale nějak si to nedokážu představit. Sdíleli by i společné lože?
Helenka Vambleki
5.2.2022 11:10
Jako povídka velice vtipné! Jako realita-nic ve zlém, ale mám muže, který rád vaří a dovede přitom udržet kuchyň čistou, ale musela jsem ho dlouho dlouho dlouho hledat :-)
Jiří Dostal
5.2.2022 10:52
:-) .-) :-) Pan Soukup opisoval z "Kdo chce zabít Jessii?", navíc se nejmenuje Jindřich..., ale jinak dobrýýýý :-) :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA