Milan Milan
5.2.2022 19:58
Paní Dana Divišová. Klidně na kávičku do restaurace jděte a zapomeňte na lži předchozí vlády, že pro šíření covidu neočkovaní představují zásadní nebezpečí. Dnešní data, stejně jako každý den roku 2022 !! jasně ukazují, že více nově positivních je z řad očkovaných, včetně s posilovací? dávkou. Za 4.2. 22 celkem nově positivních 28 685, z toho neočko 12 250, 1x očko 400, 2x očko 10 370, 3x očko 5 638 a navrch ještě 5150 reinfekcí......Tak se s tím nějak poperte.
Jitka Caklová
5.2.2022 18:35
Podle mého názoru a ne jen mého, se vláda žádných demonstrací nezalekla, na to má dost hroší kůži a občany, ať už je volili, nebo nevolili, má "na háku" Udělala jen malou úlitbu, aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Po schválení pandemického zákona sněmovnou nás budou moci 3 ministři, bez schválení celou vládou, či parlamentem zavřít na jak dlouho se jim zachce. A podle toho jak stoupá křivka onemocnění očkovaných, tak úplně všechny bez rozdílu :-(
Lenka Kočandrlová
5.2.2022 15:10
No konečně....Já tedy nechodím ani po hospodách,vlastně nikam - jen nakoupit,do knihovny,zřídka na kosmetiku,tak co bych se očkovala,když jsem zdravá.Štvalo mne,že se se zdravými lidmi zachází jako s méněcennými jen proto,že si nemohli/nechtěli dát pofidérní injekci! Dcera s manželem dostali civida od očkované dcery....Snad se společnost dá zase dohromady,epidemie vznikají a zanikají,tak jako vše na světě a bude vše zase jako dřív a přesto jiné.
Eva Kopecká
4.2.2022 21:06
Lidi se naučili bez některých věcí obejít. A navíc je skutečně rozumné to nepokoušet. Čím víc budu chodit mezi cizí lidi, tím spíš si to domů donesu. Stačí pracoviště....
Soňa Prachfeldová
4.2.2022 12:59
Uvidíme následující dny, říkali, že vrchol nastane do půli února. A počítalo se ještě dva týdny počkat s tím rozvolňováním. Vláda se zalekla hlavně demonstrací, ale ty stejně nepřestanou. Vědci se přou, lépe nečíst a nesledovat , jít ven, vzít si knihu , uděláme pro sebe víc.
Jitka Caklová
4.2.2022 12:19
Mně osobně je to jedno, na rozdíl od restauratérů a různých živnostníků, poskytujících sužby, jsem při tomto a teď nevím, zda dobře, nebo špatně narežírovaném divadle, během dvou dlouhých let, o nic nepřišla. Jen bych byla jako očkovaná poněkud opatrnější ve vyjadřování proti neočkovaným, protože bych si nebyla jistá, zda je "jednou" nebudu potřebovat. Tento "vtip" o mnohém vypovídá: Potkají se dva kovidi. "Tak co, jak se šíříš?" "Hele, super! Minulý týden jsem skočil na očkovanýho. A to byla jízda. Jeli jsme lyžovat do Rakouska do Alp, pak jsme byli ve wellnessu, za dva dny jsme letěli do New Yorku na kongres WHO a pak ještě do Sydney na tenis. Mám svoje děti po celým světě a nikdo to netuší. Paráda. A co ty?" "Já? Ále… Sedl jsem na neočkovanýho. Sice mu nic nebylo, ale s tím chudákem můžeme jen do práce."
Dana Divišová
4.2.2022 10:27
Vím jedno. Přestanu chodit kamkoliv s kamarádkama na kávičku. Doteď jsem věděla, že okolo jsou všichni očkovaní a proto jsme seděly klidně bez roušky. . Teď, když ostatní nepotřebují ani test, tak si návštěvu odpustíme. Alespoň do doby, kdy se čísla sníží. Vnuk právě covid má, vůbec mu není dobře.Děkuji, nechci.
Martina Růžičková
4.2.2022 09:07
Díky za informaci... Radost z toho nemám.
Marie 00000
4.2.2022 07:57
Ony ty restrikce stejně k ničemu nejsou ani nebyly. Lidi by se měli snažit o posílení imunity a ne zavírat doma, a píchat do sebe nějaké chemické koktejly bůhví čeho.
Jan Zelenka
4.2.2022 07:42
Já to tak dobře nevidím. Premiér ustoupil tlaku. Hlavně, teď musí dělat to, co vyčítal Babišovi. Kolik let nás to bude ještě trápit? Jeden vir ustoupí a objeví se nový. Je to vůbec přirozené? Začínám o tom pochybovat.
Načíst starší příspěvky