Ilustrační foto: Pixabay
Jak jsem se naučila lyžovat
3. 2. 2022Když jsem byla malá, nebylo zvykem běžně jezdit na hory lyžovat. Byla jsem jeden z posledních pražských ročníků, který nejel v sedmé třídě na lyžařský výcvik. A tak jsem se měla seznámit s lyžemi až na střední škole.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
3.2.2022 13:03
Zojo, taky jsem se podívala, jestli nevyšel znovu Tvůj starší článek a s potěšením jsem uvítala návrat "ztracené dcery". Tvoje vyprávění je fajn. Já bych mohla akorát napsat story, jak jsem se nikdy lyžovat nenaučila.
Marie Měchurová
3.2.2022 11:32
Poprvé jsem stála na lyžích ve druháku na lyžařském výcviku a stala se z toho moje celoživotní vášeň. Ze začátku jsem byla postrachem vlekařů, později moji lyžařskou kariéru narušil příchod třech dětí, o které se musel někdo pod svahem postarat. Dnes už se bojím, že si zlomím nějaký úd nebo žebro. I na běžkách si nevěřím. Kéž by se to vrátilo, lyžovala bych od rána do večera.
Václav Soukup
3.2.2022 09:21
Bylo to nádherné, když jsme v pátek večer přijeli z šedivé Prahy do " Špindlu ". Chatař nám odvezl na skůtru zavazadla a my kráčeli pěšky až na Novopackou boudu. Jenom ten povinný závod brannosti mně moc nebavil. Vaše milá vzpomínka se mně líbí.
Hana Rypáčková
3.2.2022 08:41
Zojo, já tvůj příběh znám z vyprávění, ale jsem moc ráda, že jsi se zase k nám přidala. Sice jsem pátrala, zda to je nový článek ...Pobavilo mne to. Ty, taková lyžařka...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA