Moje dětství, hudba a máminy písničky
4. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vladislava Dejmková
6.2.2022 11:18
Krásné vyznání. Obdivuji ty, kteří mají hudbu nejen rádi, ale dokáží s ní potěsit a předávat ji dál. Bohužel já sama to nejsem, v této oblasti mi prostě nebylo dáno. Nebo spíš bylo ubráno.
Hana Rypáčková
6.2.2022 08:45
Hezké, moje maminka taky ráda zpívala . Hlavně Hašlerovy písničky , když se jí stýskalo po Praze. Mám je moc ráda, kvůli ní..
Soňa Prachfeldová
6.2.2022 08:04
Krásné vzpomínání na rodiče a na hudbu. Já vzpomínám často jak jsme s maminkou zpívaly dvojhlasně , třeba při mytí nádobí.
Helena Přibilová
4.2.2022 21:09
Paní Martino, děkuji za Váš hezký vzpomínkový článek. Také mne hudba provází od dětských let. Sice jsem nikdy nehrála na žádný hudební nástroj, ale vždy jsem ráda zpívala, zejména moravské lidové písně, jak bylo na mém rodném Slovácku tradicí. A stejně jako Vy ráda poslouchám i hudbu barokních mistrů.
Marcela Pivcová
4.2.2022 17:47
Kdo má rád hudbu, toho obvykle provází po celý život. Milovník hudby vzpomíná - od dětských písniček až po skladbu, která ho zaujala třeba právě až včera. A nevím, jestli pro sebe někde najde právě tu, kterou povýší na nejoblíbenější. Dosud nemohu tu jedinou jmenovat, tak jsem si zatím "spolu s Vámi" zavzpomínala na pár svých životních období, která byla s hudbou nejvíce spojena /a doufám, že ještě jsou i dnes/.
Věra Ježková
4.2.2022 13:40
Martino, moc hezké. Ráda jsem zavzpomínala na tvoji maminku a tvá vyprávění o tatínkovi. Táta zpíval „Stály báby u vesnice“. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA