Tři přání
Úvodní foto: pixabay

Tři přání

2. 2. 2022
Zimní soutěžení 2022
Hodnocení:
(5.1 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Hezký článek, měla jsem také různá přání. Některá jsem si splnila sama svou snahou a některá se mě splnila díky pomoci jiných. Ne všechno člověk zmůže sám, k mnohému je třeba pomoc druhých. Např. mít dům bych asi sama nezvládla, musí zkrátka někdo pomoci.
Marie Měchurová
Znáte ten vtip? : Žid Izák si přeje: Pane Bože dej ať vyhraju v loterii. Ze shora se ozve: To si ale napřed musíš vsadit. I my musíme pro splnění našich přání ledacos udělat. Hezký článek.
Jana Hošková
Hezky napsáno ! Rybky jsem taky nikdy neprosila a moje přání byla celkem skromná, podobná vašim - před kozou v tělocvičně jsem měla podobné pocity ! :-)). Mým přáním jsem ale byla nucena v životě naproti, něco pro to udělat. Ostatní zařídil zřejmě osud (či snad někdo nahoře ?) :-))
Naděžda Špásová
Věrko, vystihla jsi to moc hezky. V dětství a mládí jsem měla podobná přání, nenašel se nikdo, kdo by mi je plnil a stejně jako ty, jsem se musela spolehnout sama na sebe. Musím zaklepat, přes spoustu zakopnutí a vylomenin, jsem dopadla dobře. Přeji ti hezký a spokojený život s tvými blízkými. :-)
Václav Soukup
Poslední odstavec Vašeho příspěvku " podepisuji " i já !
Alena Velková
Věrko, vystihla jsi to moc pěkně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%