Coubertin měl pravdu: není důležité vyhrát, ale zúčastnit se
2. 2. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Danka Rotyková
7.2.2022 13:03
Paní Julie, závidím Vám umění pobavit. Mnohokrát jsem se rozepsala, ale to bylo tak vše. Daleko lépe se vyznám v jiných činnostech. Ale časy se mění, třeba se ještě někdy rozepíšu.
Marie Ženatová
4.2.2022 06:19
Milá paní Julinko váš článek jsem si pročetla dvakrát - moc hezky jste se k vyhlášeným soutěžím vyjádřila.* I já to vnímám podobně jako vy - už se k tomu i mnozí ostatní přiznali. A děkuji znovu redakci za vyhlášení nových zajímavých témat a těším se na další příspěvky*
Zuzana Pivcová
2.2.2022 17:46
Julko, je hezké umět psát a zároveň i chtít potěšit lidi. To každý nedovede, ale Vy ano.
Jana Vargová
2.2.2022 13:38
Paní Měchurová, děkuji za pochvalu jména, to byla moje babička. Já si od ní jen vypůjčila.
Alena Velková
2.2.2022 13:33
Hezky jsi to napsala. Já také raději vzpomínám na dobré nebo úsměvné situace. Když průšvih, tak ať je to sranda... opravdu smutné zážitky nechci moc oprašovat a spíš se tvářím, že se nikdy nestaly :-))
Jan Zelenka
2.2.2022 11:40
Život je pestrá směsice všeho možného, co z toho si vybrat? Která přání se nám splnila a která zůstala zasutá někde v koutě mozku? Toto téma je dobré a pro všechny asi i zajímavé.
Soňa Prachfeldová
2.2.2022 10:03
Také se těším, co, od koho pěkného uvidím a říkám si, také se zapojím , ale nikdy se mi do toho moc nechce. Pak si připomenu slova mojí babičky - lenost zlá je kouzelnice, která hospodářství škodí. No a snažím se polepšit a nakonec doháním na poslední chvíli. Nakonec proč nedat nějakou tu hezkou vzpomínku , fotku, či přání na papír pro radost sobě a třeba i ostatním ? Kdo si hraje nezlobí, výhra už je to, že tu jsme a můžeme tvořit :-)
Marie Měchurová
2.2.2022 09:43
Julie, (mimochodem - máte krásné jméno) přesně jste to popsala. Vždy se těším na vyhlášení nových témat. Okamžitě začnou na plno pracovat mozkové závity, ze skříní vytáhnu krabice s fotografiemi. Když nic jiného, prožiji pěkné odpoledne se vzpomínkami. Hudbu už jsem splnila, ještě vzpomínky a zátiší taky bude. Je dobře, že nás to íčko nenechává zlenivět.
Martina Růžičková
2.2.2022 08:42
Bezvadně napsáno. :-) Nadchl mě citát pana Horníčka, který jsem neznala. To kdyby tak šlo opravdu udělat... Taky už si větrám v mozkových závitech a chystám se zúčastnit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA